Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Modern Warfare 2 Multi?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jerus

Jerus
  • 58 postów
  • SkądKielce/Warszawa

Napisano 14 maja 2011 - 22:57

Witam, chciałem zapytać, czy ktoś orientuje się, czy da się grać w Call of duty MW2 na macu w multiplayer? Wiem, że da się odpalić singla, korzystając w wrapper`a z forum portingteam`u. Jednak wszystkie dyskusje na temat multi jakie znalazłem, skupiają się na graniu w piracką wersję (co jest z tego co wiem skomplikowane nawet na PC). Czy w takim razie jeśli kupię oryginał na PC i wrzucę do wrapper`a to zadziała multi? Czy lepiej w takiej sytuacji kupić tylko kod do steam`a, czy raczej wersję pudełkową? Ma to jakieś znaczenie? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.

#2 a11

a11
  • 511 postów

Napisano 15 maja 2011 - 08:33

najprościej byłoby odpalić bootcampem - pełna wydajność

#3 Agher

Agher
  • 1 304 postów

Napisano 15 maja 2011 - 08:49

kupujesz grę, odpalasz boot campem i granie bez problemu. Naprawdę, nie ma sensu kombinować inaczej. No i właśnie, moim zdaniem lepiej kupić grę pudełkową, z samych powodów estetycznych ;).

#4 daro16

daro16
  • 169 postów
  • SkądGdynia, PL

Napisano 15 maja 2011 - 10:09

Lepiej pudełkową, bo choć na allegro można znaleźć klucze w bardzo niskiej cenie, to często można pomarzyć o ich legalnym pochodzeniu, większość tych kluczy pochodzi z Rosji, a te klucze pozwalają tylko na pobranie Rosyjskiej wersji. Lepiej kupić w pudełku - wtedy ma się pewność co do pochodzenia gry i jej legalności.

#5 Jerus

Jerus
  • 58 postów
  • SkądKielce/Warszawa

Napisano 20 maja 2011 - 13:03

Dzięki za odpowiedzi, oczywiście uruchomienie na bootcampie to nie problem, ale już kilka razy próbowałem się do tego rozwiązania przekonać i bardzo mi nie pasuje przełączanie się między systemami kiedy mam chęć pograć (bo często włączam sobie coś do pogrania w przerwie między różnymi obowiązkami, które wykonuję na mac os). Dla zainteresowanych tematem - wykonałem wiele prób odpalenia windowsowej wersji steamowej na mac os: wrzucenie wrappera do bibliotek steama macowego, lub do wersji windowsowej też odpalanej za pomącą wrappera :P Oczywiście oba rozwiązania nie zdały wgzaminu. Czy jest w ogóle w mw2 możliwość ("oficjalna") grania poza steam`em? Powiedzmy przy kupieniu wersji pudełowej? Czy też bedzie wymagał właczenia steama?

#6 daro16

daro16
  • 169 postów
  • SkądGdynia, PL

Napisano 20 maja 2011 - 13:59

Będzie wymagał włączenia steam'a

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych