Download manager
Rozpoczęty przez
BartiB
, 10 maj 2011 19:39
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 maja 2011 - 19:39
Poszukuję jakiegoś dobrego download managera do ściągania plików z różnych serwerów. Na Windowsie używam JDownloadera. Wiem, że na Maka też jest, ale może jest coś lepszego?
Napisano 10 maja 2011 - 19:59
Speed Download
Napisano 10 maja 2011 - 20:39
Ale czy one wspierają różne serwisy uploadingowe i czy mają ich wiele w bazie??
Napisano 10 maja 2011 - 20:52
Nie ma nic lepszego niż jDownloader. Jeśli ci nie pasuje jego wersja stable, możesz spróbować wersji nightly, która działa szybciej i wspiera więcej i lepiej działa z istniejącymi serwisami hostingowymi, ale jest mniej stabilna. Instrukcja instalacji nightly
Napisano 28 listopada 2011 - 10:49
podepne się pod temat żeby nie zakladac nowego podobnego. Zainstalowałem jDownloadera i już się zawiesił, jakiego programu Wy teraz używacie do pobierania? nie mam jakoś zaufania do jDownloadera.
Napisano 28 listopada 2011 - 11:19
ja używam jDownloader od conajmniej 2 lat i jestem bardzo zadowolony. Nie ma chyba nic lepszego.
Co do zawieszenia się, na początku zauważyłem że jD zawieszał się kiedy w preferencjach miałem ustawione aby usypiał dysk gdy jest podłączony komp do sieci. Spróbuj, tak ustawić żeby nigdy nie usypiał dysków gdy jest podłączony do sieci elektr. - może pomoże.
Napisano 28 listopada 2011 - 12:44
niestety nadal to samo. pliki pobierają sie ale gdy cokolwiek kliknę w jdownloaderze to zawiesza sie i dopiero jak upuszczę do docka i z powrotem przywrócę to pojawia sie to co kliknąłem.
Zauwazyłem ze dziala dobrze do pierwszego zminimalizowania programu. Czy ktoś ma/miał podobny problem? Ewentualnie czy iGetter lub inny program ma podobne funkcje do jDownloadera?
Napisano 14 stycznia 2012 - 01:06
Mam pewien problem z JD i szukam alternatywy bo nie wiem czy da się coś zrobić z tą sprawą a chodzi mi o funkcję zamykania systemu po skończeniu ściągania, a dokładnie o to jak się skończy i mac zaczyna się zamykać to zaraz po chwili wyskakuje komunikat iż program jdownloader anulował wyłączenie komputera. Inne opcje pluginu odpowiedzialnego za reakcję ("zamykanie systemu") aplikacji po zakończeniu ściągania nie działają z Macos (wstrzymanie, wymuszenie zamknięcia i hibernacja - wszystko działa pod Windows). Ma ktoś jakąś radę co mogę zrobić by to zaczęło działać, może jakiś alternatywny plugin? Chyba że istnieje równie rozbudowana alternatywa ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych