iDean - Lekcje Angielskiego z Deanem Mouscherem!
Napisano 09 maja 2011 - 10:34
Zapraszam do pobierania bezpłatnej aplikacji do nauki języka angielskiego metodą Deana Mouschera - Amerykanina, który nauczył się języka polskiego i uczył Polaków mówić po angielsku według specjalnej, autorskiej metody, uwzględniającej przyzwyczajenia językowe charakterystyczne dla naszej (t.j. polskiej) mowy.
Aplikacja zawiera 150 multimedialnych lekcji, w których poruszane są tematy związane nie tylko z gramatyką, słownictwem i wymową, ale także przybliżające amerykańską kulturę. Dodatkowo program został uzupełniony ciekawostkami językowymi, których ilość będzie systematycznie zwiększana wraz z kolejnymi aktualizacjami.
Aplikację można bezpłatnie pobrać na swój telefon!
Link: iDean for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store
Napisano 10 maja 2011 - 12:05
---------- Wpis dodano o 13:05 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:59 ----------
pobrałem i zawiodłem sie. 3 lekcje są darmowe... za dalsze 150 lekcji trzeba zapłacić 0,79 euro.. : O
Napisano 10 maja 2011 - 15:25
Napisano 09 sierpnia 2011 - 10:20
Zapraszam do pobierania: iDean for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store
Napisano 09 sierpnia 2011 - 15:33
Myślę, że dla osób zainteresowanych nauką angielskiego, które za korepetycje płacą po 30 i więcej złotych za godzinę jest to doskonała oferta.
Tak, masz rację, ale to:
sugeruje jakby była darmowa, celowo napisane w taki a nie inny sposób dla zmyły. Mnie takie niedopowiedzenia, manipulowania słowami zwykle irytują, że omijam takie produkty szerokim łukiem. Czy jasno i klarownie opisać to problem? Że 3 lekcje za darmo, reszta płatna po tyle i tyle? Albo z jedną ceną za całość? Nie lubię podchodów tego typu.Aplikację można bezpłatnie pobrać na swój telefon!
Napisano 21 listopada 2016 - 10:48
Aplikacja nie działa w pełni na iPhone 7 na iOS 10. Nie działa odtwarzanie Lekcji - wtedy aplikacja wyłącza się. Ale odtwarzanie Ciekawostek działa. Czy aplikacja będzie poprawiana?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych