Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Full Screen na dwóch monitorach :confused:

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 empirewar

empirewar
  • 188 postów

Napisano 07 maja 2011 - 13:29

Witam! Mam podłączony monitor do mojego imaca. Powiedzmy, że chce odpalić film online, tak żeby oglądać film na dwóch monitorach, lecz gdy klikam full screen, film leci tylko na jednym monitorze. Jak zrobić żeby można było oglądać na dwóch? Mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi ;p... Pozdrawiam!

#2 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 07 maja 2011 - 13:43

Włączyć mirror, ale jak monitory maja rozna rozdzielczosc to bedzie slabo wygladac

#3 Damian.De

Damian.De
  • 317 postów
  • SkądWielkopolska, UK

Napisano 07 maja 2011 - 13:44

Dobrze rozmiem, że chcesz rozciągnąć film na dwa ekrany? To przecież z Fiata 500 na ekranach zrobi się limuzyna...

#4 empirewar

empirewar
  • 188 postów

Napisano 07 maja 2011 - 13:46

No tak chcę rozciągnąć film na dwa ekrany, jak to zrobić? :) Być może będzie to wyglądać fatalnie ale mimo to, chciałbym wiedzieć czy da się to zrobić.

#5 Damian.De

Damian.De
  • 317 postów
  • SkądWielkopolska, UK

Napisano 07 maja 2011 - 20:42

Na samym OS X'ie tego nie zrobisz. Ewentualnie możesz poszukać jakiegoś odtwarzacza multimedialnego, który umożliwia 'Pełny Ekran' uwzględniając dwa ekrany, lub poprostu użyć programu RealPlayer (który umożliwia rozciąganie okna ze zmianą stosunku szerokość - długość) i ręcznie przecięgnać róg ekranu na drugi monitor. Minusem tego rozwiązania będzie belka górna i dolna.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych