Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

instalacja routera Belkin G+ MIMO

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 radzinx

radzinx
  • 15 posts
  • SkądBelgia, Bruksela

Posted 14 April 2007 - 14:17

Czesc! Chcialbym zainstalowac ten router na imac'u. Na dolaczonej plytce jest plik instlacyjny start.osx. Jednak system pyta mnie za pomoca jakiego programu ma go otworzyc. Co mam zrobic? Chcialbym zeby router obslugiwal PC (przez kabelek) i imaca (bezprzewodowo). Dzieki za pomoc! :confused:

#2 jerzyyy

jerzyyy
  • 33 posts

Posted 26 May 2007 - 13:36

Witam. Mam maca od 2 tygodni i sprawuje sie doskonale ale pojawil sie problem o ktorego istnieniu nie mialem pojecia. Otoz mam w/w router oraz PC i MAC polaczone bezprzewodowo z internetem. Ostatnio robilem format w PC, Mac nie mogl polaczyc sie z internetem. Myslalem wtedy ze to wina providera, przerwa w dostawie. Wczoraj wylaczylem PC (chodzi praktycznie na okraglo) i Mac znow nie mogl sie polaczyc. Innymi slowy internet bezprzewodowy na macu mam tylko wtedy, kiedy jest wlaczony PC. Komputery uzywaja wlasnych airportow i nie instalowalem na nich zadnego oprogramowania do routera. Staram sie do wszystkiego dojsc sam ale tego nie potrafie zrozumiec. Dlaczego tak jest?? Moze ktos mi to wyjasnic?? Pozdrawiam

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users