Poczta wp nie chce pobierać wiadomości
Rozpoczęty przez
daniello23
, 01 maj 2011 22:32
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 maja 2011 - 22:32
Czesc mam pytanie otoz cały czas miałem zsynchronizowane 2'poczty na iphonie gmail (tu wszystko działa idealnie) i wp (do niedawna było ok) ale teraz wiadomości mi nie dochodza )
Zawsze miałem ustawione ze jak wchodze w poczte to odrazu mi sprawdza poczte i pobiera maile. Gmailem tak mam, ale na wp nie chce pobierać poczty od razu dopiero wiadomość dostaje na następny Dzien lub cos takiego.
Jakies pol godziny temu wysłałem wiadomość z gmaila na wp i nadal nie doszła
Ustawienia mam aktualne ze strony wp (wiadomości normalnie mi odrazu wysyła z wp, ale nie chce pobierać)

Napisano 12 sierpnia 2011 - 14:55
Mam to samo i już powoli mam dosyć. Dochodzą tylko maile reklamowe od banku.
Napisano 12 sierpnia 2011 - 15:26
Miałem coś podobnego na Tlenie - zmiana z IMAP na POP3 pomogła
Napisano 13 sierpnia 2011 - 19:17
Problemem jest to, że przez dwa lata działało, a teraz przestało - nic nie grzebałem w ustawieniach. Problem dotyczy iPhone i iPad. Co ciekawe, aplikacja mail odbiera pojedyncze listy, np. reklamy od banku. Pozostałych nie chce odebrać. Konto skasowałem i założyłem ponownie - nic to nie pomogło.
Co za czort?
Napisano 13 sierpnia 2011 - 19:28
...kolego to stary temat, jedyna rada, zmień pocztę . WP zawsze wepchnie Ci swoją reklamę a inne wiadomości według uznania. Ja miałem to od 3 miesięcy i powiedziałem dość i zmieniłem na inną pocztę.
Napisano 13 sierpnia 2011 - 20:01
No to widzę, że nie ma rady - czas na migrację - tylko gdzie? Gmail?
Napisano 13 sierpnia 2011 - 20:53
Najlepiej gmail, tam w dodatku masz IMAP. WP nie działa, mialem to samo, przychodziły jedynie reklamy od banków.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych