Witam, chciałbym prosić o pomoc tych, którzy mieli do czynienia z iBlacklist.
Kupiłem tę aplikację sądząc,że ma podobne funkcje , jak MCleaner. Niestety nie mogę sobie poradzić. tzn w MCleanerze była funkcja, ktora w określonych godzinach (np. 23.00-08.00) akceptowała TYLKO połaczenia z "białej listy". Wygodne. W iBlacklis nie widzę tego.Zdaje się,że jedynym rozwiązanie jest dodanieręczne do "czarnej listy" wszystkich kontaktów (751!)
Może ktoś, wie, jak zabezpieczyć się by w nocy Iphone akceptował tylko połączenia 2 osob, na których mi zależy? będę wdzięczny za pomoc...
IBlackList- jak zabezpieczyć się by w nocy Iphone akceptował tylko połączenia od 2 osob?
Rozpoczęty przez
maciejwilu
, 28 kwi 2011 21:18
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 kwietnia 2011 - 21:18
Napisano 06 maja 2011 - 06:40
Kurcze naprawdę nikt nie korzystał z tej aplikacji?
Temat poprawiłem. Za podbijanie i tytuł "pomocy" powinno polecieć ostrzeżenie i tak się stanie następnym razem, renqien.
Temat poprawiłem. Za podbijanie i tytuł "pomocy" powinno polecieć ostrzeżenie i tak się stanie następnym razem, renqien.
Napisano 06 maja 2011 - 10:57
Ta funkcja w iblacklist nazywa się whitelist. Dodajesz tam te dwa numery które chcesz żeby się dodzwoniły tylko nie ma ustawienia czasowego, musisz ręcznie przełączyć się z blacklist na whitelist. Wtedy będą akceptowane tylko te dwa numery.
Napisano 07 maja 2011 - 09:28
Ok dzięci wielkie.
I sorry za "podbijanie" - chciałem tylko uzyskać pomoc
Napisano 07 maja 2011 - 14:41
Zamykam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty