Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

IBlackList- jak zabezpieczyć się by w nocy Iphone akceptował tylko połączenia od 2 osob?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 28 kwietnia 2011 - 21:18

Witam, chciałbym prosić o pomoc tych, którzy mieli do czynienia z iBlacklist. Kupiłem tę aplikację sądząc,że ma podobne funkcje , jak MCleaner. Niestety nie mogę sobie poradzić. tzn w MCleanerze była funkcja, ktora w określonych godzinach (np. 23.00-08.00) akceptowała TYLKO połaczenia z "białej listy". Wygodne. W iBlacklis nie widzę tego.Zdaje się,że jedynym rozwiązanie jest dodanieręczne do "czarnej listy" wszystkich kontaktów (751!) Może ktoś, wie, jak zabezpieczyć się by w nocy Iphone akceptował tylko połączenia 2 osob, na których mi zależy? będę wdzięczny za pomoc...

#2 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 06 maja 2011 - 06:40

Kurcze naprawdę nikt nie korzystał z tej aplikacji?

Temat poprawiłem. Za podbijanie i tytuł "pomocy" powinno polecieć ostrzeżenie i tak się stanie następnym razem, renqien.

#3 Lukaszmaly1

Lukaszmaly1
  • 243 postów
  • SkądKatowice

Napisano 06 maja 2011 - 10:57

Ta funkcja w iblacklist nazywa się whitelist. Dodajesz tam te dwa numery które chcesz żeby się dodzwoniły tylko nie ma ustawienia czasowego, musisz ręcznie przełączyć się z blacklist na whitelist. Wtedy będą akceptowane tylko te dwa numery.

#4 maciejwilu

maciejwilu
  • 654 postów

Napisano 07 maja 2011 - 09:28

Ok dzięci wielkie. I sorry za "podbijanie" - chciałem tylko uzyskać pomoc :)

#5 Michal.Rz

Michal.Rz

• 1 741 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 07 maja 2011 - 14:41

Zamykam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych