Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Transmitter FM do Iphone'a

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 transformata

transformata
  • 15 postów
  • SkądLusówko, PL

Napisano 27 kwietnia 2011 - 12:13

Czy ktoś może polecić jakiś sensowny transmitter FM do iphone'a. Miałem kiedyś coś bardzo taniego i to była porażka. Czy w ogóle tego typu urządzenia pozwalają na uzyskanie dźwięku w głośnikach samochodowych sensownej jakości, bez przerywania, szumów etc?

#2 Paweł Hać

Paweł Hać

iMagazine.pl Team

• 3 177 postów

Napisano 27 kwietnia 2011 - 12:23

Raczej nie ma szans na dobry dźwięk przez transmiter. Żaden, z którym miałem do czynienia nie działał choćby poprawnie, lepiej zainwestować w coś innego.

#3 transformata

transformata
  • 15 postów
  • SkądLusówko, PL

Napisano 27 kwietnia 2011 - 12:44

To znaczy w co?

#4 lesiu2

lesiu2
  • 16 postów
  • SkądStettin

Napisano 27 kwietnia 2011 - 14:26

Np radio z wejściem USB dostosowanym do obsługi iPhona/iPoda. Ewentualnie radio z bluetooth.

#5 Damiankossek

Damiankossek
  • 142 postów
  • SkądBiałogard

Napisano 29 kwietnia 2011 - 12:09

Ja ostatnio wszedłem w posiadanie Belkin FM Transmiter, specjalny do iPhone i w porównaniu do tych transmiterów za 30-40zł to ten jest rewelacyjny (Skanuje na podstawie GPSu i swojej bazy danych, jaka częstotliwość w okolicy jest najlepsza) ;) Ale w cene tego transmitera to radio prędzej kupisz (300zł). Ja tyle za Niego nie dałem, naszczęście dostałem za darmo bo osoba myślała że jest uszkodzony ale tam wystarczyło dobrze go ustawić i wyjąć takie coś i śmiga ;) Co do jakości, to tak jak przedmówcy tam pewnie pisali, rewelacji nie ma. Czasem przytrzeszczy no ale ja np. nie mam wyboru, Radia zmienić nie zmienie bo mam połączone z samochodowym LCD + kierownica a jak kupię nieorginalne to stracę te ficzery :) A kupywać jakieś dodatkowe moduły to mi się odechciewa totalnie ... ;) Chyba że ktoś ma jakiś sposób na Renault Megane II ? :)

#6 luk4sek

luk4sek
  • 283 postów

Napisano 10 czerwca 2011 - 13:24

Belkin FM Transmitter -Tunecast Auto Live with GPS: Amazon.co.uk: Electronics
Tutaj jest transmiter belkina za 119zł(właśnie do mnie jedzie), tylko że od innego sprzedawcy niż w linku(samego amazonu)

#7 iukasz

iukasz
  • 112 postów
  • SkądT-d

Napisano 27 listopada 2011 - 23:11

@luk4sek i jak CI się sprawuje ten transmiter? Zastanawiam się nad zakupem jakiegoś transmitera ale nie mam pojęcia w co zainwestowac. Chcę coś porządnego, z czego będę zadowolony i co mi trochę posłuży więc jestem skłonny wydac troszku więcej. Może korzysta ktoś z czegoś fajnego?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych