Czy ktoś może polecić jakiś sensowny transmitter FM do iphone'a. Miałem kiedyś coś bardzo taniego i to była porażka. Czy w ogóle tego typu urządzenia pozwalają na uzyskanie dźwięku w głośnikach samochodowych sensownej jakości, bez przerywania, szumów etc?

Transmitter FM do Iphone'a
Rozpoczęty przez
transformata
, 27 kwi 2011 12:13
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 kwietnia 2011 - 12:13
Napisano 27 kwietnia 2011 - 12:23
Raczej nie ma szans na dobry dźwięk przez transmiter. Żaden, z którym miałem do czynienia nie działał choćby poprawnie, lepiej zainwestować w coś innego.
Napisano 27 kwietnia 2011 - 12:44
To znaczy w co?
Napisano 27 kwietnia 2011 - 14:26
Np radio z wejściem USB dostosowanym do obsługi iPhona/iPoda. Ewentualnie radio z bluetooth.
Napisano 29 kwietnia 2011 - 12:09
Ja ostatnio wszedłem w posiadanie Belkin FM Transmiter, specjalny do iPhone i w porównaniu do tych transmiterów za 30-40zł to ten jest rewelacyjny (Skanuje na podstawie GPSu i swojej bazy danych, jaka częstotliwość w okolicy jest najlepsza)
Ale w cene tego transmitera to radio prędzej kupisz (300zł). Ja tyle za Niego nie dałem, naszczęście dostałem za darmo bo osoba myślała że jest uszkodzony ale tam wystarczyło dobrze go ustawić i wyjąć takie coś i śmiga
Co do jakości, to tak jak przedmówcy tam pewnie pisali, rewelacji nie ma. Czasem przytrzeszczy no ale ja np. nie mam wyboru, Radia zmienić nie zmienie bo mam połączone z samochodowym LCD + kierownica a jak kupię nieorginalne to stracę te ficzery
A kupywać jakieś dodatkowe moduły to mi się odechciewa totalnie ...
Chyba że ktoś ma jakiś sposób na Renault Megane II ?

Napisano 10 czerwca 2011 - 13:24
Belkin FM Transmitter -Tunecast Auto Live with GPS: Amazon.co.uk: Electronics
Tutaj jest transmiter belkina za 119zł(właśnie do mnie jedzie), tylko że od innego sprzedawcy niż w linku(samego amazonu)
Tutaj jest transmiter belkina za 119zł(właśnie do mnie jedzie), tylko że od innego sprzedawcy niż w linku(samego amazonu)
Napisano 27 listopada 2011 - 23:11
@luk4sek
i jak CI się sprawuje ten transmiter?
Zastanawiam się nad zakupem jakiegoś transmitera ale nie mam pojęcia w co zainwestowac. Chcę coś porządnego, z czego będę zadowolony i co mi trochę posłuży więc jestem skłonny wydac troszku więcej. Może korzysta ktoś z czegoś fajnego?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych