iphod 4 32 GB
Napisano 26 kwietnia 2011 - 20:53

Napisano 26 kwietnia 2011 - 20:57
Napisano 26 kwietnia 2011 - 21:05
Napisano 26 kwietnia 2011 - 21:12

Napisano 26 kwietnia 2011 - 21:15
Napisano 26 kwietnia 2011 - 21:18
1.Tak
2.Zależy
No chodzi mi o ceny etui/obudów ochronnych
Napisano 26 kwietnia 2011 - 21:21

1 - nie mam pojęcia
2 - banalnie proste, dodajesz utwory i klikasz "Synchronizuj"
3 - Niech nie robi JB. Jak dla mnie, to to zmora która niszczy baterie - takie jest moje zdanie. Ja zrobiłem restore i JB już nie mam. Bateria trzyma dwa razy dłużej

4 - JB Jest w pewnym stopniu na stałe. To znaczy, korzystasz i masz cały czas, a żeby się go pozbyć musisz zrobić restore, czyli zainstalowanie softu od nowa, przy czym tracisz wszystkie ZAINSTALOWANE NA URZĄDZENIU aplikacje, muzyke i dane, które jednak możesz wgrać na nowo z biblioteki iTunes.
Poczytaj więcej na forum i znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.
---------- Wpis dodano o 22:21 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:19 ----------
ok dzieki
![]()
i jeszcze dwa pytanka.
1. Czy przy ewentualnej aktualizacji oprogramowania straciłbym jailbreaka ?
2. Czy ceny w ispot są dużo wyższe niż w serwisach bądź sklepach internetowych, czy są dopuszczalne ?
1. Tak, stracisz.
2. Zależy. Na allegro znajdziesz taniej. Znajomy kupił iPoda Touch 4g za 680zł nowego, gdzie w iSpot kosztuje 999zł.
Napisano 26 kwietnia 2011 - 21:25

czyli mając JAIL'a, moja bateria trzyma krócej, ale dzięki niemu mogę mieć wszystkie gry za darmo? Po prostu instalke gry przerzucam z komputera na ipoda instaluje i już ?
---------- Wpis dodano o 21:25 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:23 ----------
No ja dorwałem ipoda 32 gb ( nowy )za niecały tysiąc.
Napisano 26 kwietnia 2011 - 21:27
DZIĘKI
czyli mając JAIL'a, moja bateria trzyma krócej, ale dzięki niemu mogę mieć wszystkie gry za darmo? Po prostu instalke gry przerzucam z komputera na ipoda instaluje i już ?
Nie do końca. JB ma aplikacje, które nie są dostępne w App Store. Za te w App Store musisz płacić (chyba że są one darmowe). JB pozwala również na modyfikacje wyglądu menu iPoda, aktywaję niektórych funkcji, itd.. Bateria owszem, trzyma krócej - dużo krócej.
Napisano 26 kwietnia 2011 - 21:27

czyli mając JAIL'a, moja bateria trzyma krócej, ale dzięki niemu mogę mieć wszystkie gry za darmo? Po prostu instalke gry przerzucam z komputera na ipoda instaluje i już ?[COLOR="Silver"]
Nie, nie możesz bo to złodziejstwo. Poczytaj regulamin forum. Wątek zgłoszony do moderacji.
Napisano 26 kwietnia 2011 - 21:32

Napisano 26 kwietnia 2011 - 21:44
Nie, nie możesz bo to złodziejstwo. Poczytaj regulamin forum. Wątek zgłoszony do moderacji.
Nie wiem co uważasz w tym wątku za sprzeczne z regulaminem forum. @Kuba319 chce tylko żeby mu wyjaśnić na czym polega JB, co daje, i chce poznać odpowiedzi na kilka pytań odnośnie iPoda którego zakupił. Jak uzna że temat został wyczerpany, sam go zgłosi do zamknięcia. Ja jak kupowałem iPhone'a również chciałem się dowiedzieć co daje JB i coś na temat samego urządzenia i dodatków do niego. Założyłem kilka wątków na forum, dodatkowo trochę poszukałem i tyle. Nie widzę w tym nic dziwnego.
---------- Wpis dodano o 22:42 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:34 ----------
Ja tylko pytam, nie unoś się
Ok dzieki wam za odpowiedzi.
Proszę jeszcze o nie zamykanie tematu, może ktoś jeszcze poleci mi najlepsza według niego obudowę ochronna
Pokrowiec/etui/folie ? Pełno tego
MARKOWY POKROWIEC ETUI HAMA APPLE IPOD TOUCH 3G (1576327754) - Aukcje internetowe Allegro
PURO Cover - Etui iPod touch 4 (przezroczysty) (1574053205) - Aukcje internetowe Allegro
Dystr. etui Nude SwitchEasy do iPod Touch 4G Wwa, (1563214203) - Aukcje internetowe Allegro
etui BELKIN IPOD TOUCH 2G / 3G SHIELD HUE ,FV (1568773182) - Aukcje internetowe Allegro
Nowe Czarne Silikonowe Etui iPod Touch 2G/3G ! (1572988415) - Aukcje internetowe Allegro - to jest chyba najlepsze

Etui IPod Touch 4G , Pokrowiec

ETUI BELKIN DO iPOD TOUCH 4 GENERACJI GRIP VUE (1578658292) - Aukcje internetowe Allegro
---------- Wpis dodano o 22:44 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:42 ----------
A do tego folia na ekran: FOLIA OCHRONNA MACALLY Z POWŁOKĄ DO iPOD TOUCH 4G (1580613563) - Aukcje internetowe Allegro
Napisano 27 kwietnia 2011 - 12:14
Etui TPU GEL do iPod touch 4G + folia GRATIS! (1569974626) - Aukcje internetowe Allegro
od dwóch miesięcy, moim zdaniem rewelacja. Fajne w dotyku, tył jest matowy, dobrze przylega i wygląda.
O dziwo nawet ta folia się bardzo dobrze trzyma i nigdzie się nie odkleja, choć mogłaby mieć większy poślizg.
Napisano 27 kwietnia 2011 - 19:20

Napisano 27 kwietnia 2011 - 20:13
Witam, udało mi sie kupic w bardzo dobrej cenie ipoda ( jeszcze go nie mam) i mam pare pytan. Dodam ze bedzie to pierwsze urzadzenie dla mnie od firmy apple.
1. Jaka jest najlepsza ochronna obudowa dla ipoda?
2. Jak wyglada sprawa przegrywania muzyki przez itunes? Jest to banalnie proste ?
3. Sprzedawaca powiedział ze moze zrobic mi jailbreak przed wyslaniem mi ipoda. Slyszalem ze przy pierwszym uruchomieniu ipoda trzeba sie gdzie zarajestrowac... czy on bedzie musiał to zrobic za mnie , czy moze wlaczyc ie rejestrujac sie nigdzie, i dopiero ja sie zarajestruje jak dostane ipoda?
4. Jailbreak jest na stałe?
Z góry dzieki
To etui wygląda ciekawie - jest w zestawie z folią ochronną na ekran
Casee-mate Vroom - Etui iPod touch 4 + folia
http://doapple.pl/ca...olia-p-772.html
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych