Ray Bany
Rozpoczęty przez
piotr23_24
, 22 kwi 2011 22:29
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 kwietnia 2011 - 22:29
Witajcie zrobiło się ciepło i ludzie używają okularów przeciwsłonecznych.Zauważyłem że coraz częściej ludzie wybierają Ray Ban'a.Co sądzicie o tych okularach??Może ktoś używa??Chciałbym zakupić ten konkretny model Ray-Ban RB 3212 Sunglasses, Eyewear, Glasses, Frames Jak sądzicie czy warto dopłacać do polaryzacji?
Napisano 22 kwietnia 2011 - 23:11
Warto dopłacić do szkieł, sam się do tego przekonałem, jak kupiłem jeden model z firmy 'Police' i były w nim zwykłe szkła, co było trochę nie na miejscu, bo drogie były. Niestety, nie ma to jak polaryzacja. Teraz mam inne okulary z tej samej firmy, ale już takie z maksymalnie wypasionymi szkłami utwardzane, polaryzacja, i jeszcze jakieś bajery ale nie pamiętam. Jednym słowem, na szkłach nie oszczędzaj. Zwłaszcza jak jeździsz samochodem, ja jeżdżę codziennie i zwykłe szkła są zauważalnie gorsze.
Napisano 22 kwietnia 2011 - 23:19
Tylko OAKLEY. Robią też szkło do obiektywów pro kamer. I uwaga: RayBanowe druciki są do d...y. IRP plastic z wciskowymi łączmi jest OK. Rozwalałem swoje RayBany i FIVEs wiele razy. Żadne RB nie przetrwały. A parę OAKLEY FIVES mam od 6 lat.
Napisano 23 kwietnia 2011 - 08:46
Mi generalnie są potrzebne do chodzenia i do jazdy na rowerze.Styl Ray Bana mi się bardzo podoba dlatego chciałbym coś z tej firmy.A jak się podobają te z linka??Na żywo wyglądają dużo lepiej.
Napisano 23 kwietnia 2011 - 14:37
O, kurde, sory, głupoty piszę! Mam Oakleye 
Dokładnie ten model:
Oakley Polarized FLAK JACKET Sunglasses available at the online Oakley store | Poland
Polecam, ja wychaczyłem go w promocji za 50 procent
bo moja mam też kupowała okulary dla siebie. Nie pamiętam w jakim sklepie.

Dokładnie ten model:
Oakley Polarized FLAK JACKET Sunglasses available at the online Oakley store | Poland
Polecam, ja wychaczyłem go w promocji za 50 procent

Napisano 23 kwietnia 2011 - 19:23
Ja sobie też we wtorek wynajde jakieś bo otwierają nowego optyka u nas i na otwarcie -50%
Tylko właśnie myśle jakiej firmy wybrać.Są jeszcze jakieś propozycje?

Napisano 23 kwietnia 2011 - 21:03
Z tego co pamiętam. To też byłem kiedyś zadowolony z Zeppelinów, ze dwie pary miałem, Harley davidson też jest dobry, mój tato miał, tylko chyba ich sie nie da kupić u optyków, tylko w salonach Harleya i ich sklepach. Mój tato Harleye przywiózł sobie z Meksyku
ale jak coś to we Wrocławiu jest fajny salon Harleya Davidsona "Apallosa" dużo tam rzeczy mają.

Napisano 24 kwietnia 2011 - 19:58
A co sądzicie o Ray Banach Carbon Fibre?
Napisano 24 kwietnia 2011 - 21:28
Ja używam RayBanów aviator. Mam je chyba od 2-3 lat i w zasadzie jak na to co z nimi robię mają niewielkie ślady użytkowania i mogę je polecić

Napisano 24 kwietnia 2011 - 21:38
Ja noszę od roku na co dzień RX5121(optyczny odpowiednik RB2140) czyli klasyczne wayfarery, mam soczewki Hoya Transitions VI i jestem bardzo zadowolony, oprawki są nie do zdarcia, a do tego bardzo wygodne.
Napisano 26 kwietnia 2011 - 14:57
No i kupiłem Ray Bany,model 3445 polarized czarne za uwaga 300zł nowe!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych