Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Pages + wizytówki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 lebi

lebi
  • 80 postów

Napisano 21 kwietnia 2011 - 14:05

Witam, korzystając z szablonów wizytówek chciałbym zrobić swoją wizytówke. Problem w tym, że wyświetla mi się strona szablonu z 8 wizytówkami. Robiłem jedną z nich i myślałem, że pozostałe będą się zmieniać tak samo.. Jak mam to zrobić? Nie chce powtarzac tego samego na kazdej wizytowce na stronie. Zapewne jest na to jakis sposob, licze na wasza pomoc, Łukasz

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 538 postów

Napisano 22 kwietnia 2011 - 18:26

Przenoszę, gdzie należy.

#3 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 22 kwietnia 2011 - 18:44

Męczyłem się niedawno z Pages i Wordem 2011 robiąc wizytówki i ostatecznie zrobiłem w Business Card Composer 5.

#4 Celebagar

Celebagar
  • 17 postów
  • SkądLublin

Napisano 22 kwietnia 2011 - 23:12

Pages nie jest dobrym programem do wizytówek. Żaden edytor tekstowy także. Jeżeli nie masz możliwości użycia softu do grafiki wektorowej z prawdziwego zdarzenia i oddania do druku fachowcom, pracuj wg schematu: - skomponuj wizytówkę mając na uwadze jej proporcje względem rozmiaru strony wydruku - ręcznie ją skopiuj i zapełnij cały arkusz. Łopatologiczne, zmiany powodują powrót do początku procesu, ale w przypadku dużej liczby osób się sprawdza.

#5 lebi

lebi
  • 80 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 19:31

no ale dlaczego automatycznie wkleja sie w szablonie ich np 8.. napewno nie ma mozliwosc jakies zeby zrobic tka zeby sie na wszystkich zmenialo jak sie na 1 zmienia?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych