Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iSync + Nokia N80

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 AppleFAN

AppleFAN
  • 371 postów
  • SkądKielce

Napisano 09 kwietnia 2007 - 22:52

Od razu powiem ze nie chodzi o plugin do isynca. Mialem go do dzisiaj - wszystko dzialalo dobrze. Dzis Isync zakomunikowal mi ze nie moze juz wspolpracowac z tym pluginem i musze go wyrznac..zeby zaczal dzialac:)( dodam ze .. nastapilo to po upgrade i synca - wreszcie zrobili obsuge n80) Wyrznawszy plugin stwierdzilem ze isync ..nadal dziala ale pomimo ze elegancko sie synchronizuje... wywala komunikta ze wszystko bylo "failed" no i ze mam zrestetowac telefon. Podkreslam ze dane wszystkie przechodza - chodzi mi glownie o iCal. Czemu wiec wywala komunikat o bledzie skoro jest ok? Moze to wina tego "nieoryginalnego" plugina ktorego mialem wczesniej do obslugi n80? KTOS WIE CO Z TYM ZROBIC? Juz dziala - problem byl w resztkach po pluginie. Wystarczy odinstalowac nokie n80 a potem ja dodac jeszcze raz i warczy az milo:)

#2 glub

glub
  • 980 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 09 kwietnia 2007 - 23:11

może cache isynca wywalić?

#3 woojt

woojt
  • 300 postów
  • SkądWuWuA --> The Right Side

Napisano 17 maja 2007 - 12:10

a jak odinstalować nokie i dodać od nowa? mam inny problem. isync synchronizuje tylko w jedna strone, tj. nie moge wrzucic ksiazki adresowej do nokii n80 gdzie nie ma nic. pyta tylko czy skasować wszystko z adress book w MB. prosze o pomoc ;) thx

#4 vinci

vinci
  • 2 693 postów
  • SkądPoznań

Napisano 26 maja 2007 - 23:38

Kto pomoze mi przegrac cala ksiazke telefoniczną z Adress Book do N80 przez BT?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych