i przy okazji - czy ktoś kto kupił ów paczkę również ma problem z dodaniem gier do Steama? Trine mi normalnie się dodało, ale nie widzę Shadowground, gdy tylko próbuję pobrać wyskakuje że "serwery są przeciążone, proszę spróbować później". nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że gra w ogóle nie wyświetla mi się na liście dostępnych (mam inną niedostępną dla OSX a normalnie ją widać). pobrałem ją normalnie, ale mimo wszystko, wolałbym mieć ją też na koncie.
The Humble Frozenbyte Bundle
Started by
orius
, 12 Apr 2011 21:24
No replies to this topic
Posted 12 April 2011 - 21:24
witam, od dziś przez najbliższe dwa tygodnie na stronie The Humble Frozenbyte Bundle (pay what you want for five awesome video games) możemy zakupić za symboliczne pieniądze cztery gry na OSX. są to wszystkim znane Trine, dwie części Shadowground i pre order na grę Splot. w dodatku, po zakupie dostajemy kod do Steama dzięki któremu możemy przyłączyć te tytuły do swojego konta. warto się tym zainteresować, bowiem sami możemy wybrać gdzie mają iść pieniądze które zapłacimy za paczkę.
i przy okazji - czy ktoś kto kupił ów paczkę również ma problem z dodaniem gier do Steama? Trine mi normalnie się dodało, ale nie widzę Shadowground, gdy tylko próbuję pobrać wyskakuje że "serwery są przeciążone, proszę spróbować później". nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że gra w ogóle nie wyświetla mi się na liście dostępnych (mam inną niedostępną dla OSX a normalnie ją widać). pobrałem ją normalnie, ale mimo wszystko, wolałbym mieć ją też na koncie.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users