Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

STEAM

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 apple.pl

apple.pl
  • 18 postów
  • SkądKraków/Mielec

Napisano 12 kwietnia 2011 - 18:33

Witam mam problem przy instalacji STEAM Steam needs to be online to update. Please confirm your network connection and try again. Internet jest cały czas włączony, steam się nie uruchamia, jakieś propozycje ????

#2 orius

orius
  • 370 postów
  • SkądJastrzębie-Zdrój, PL

Napisano 12 kwietnia 2011 - 21:18

też tak miałem kiedyś, w pewnym momencie po prostu komunikat znikł i mogłem normalnie zainstalować Steama.

#3 apple.pl

apple.pl
  • 18 postów
  • SkądKraków/Mielec

Napisano 12 kwietnia 2011 - 22:29

pomogło całkowite usunięcie appcleanerem i ponowna instalacja, jednak jeśli to nie zadziała: Exit Steam entirely and do the following: Open a Finder window and browse to the following location: /Users/[username]/Library/Application Support/Steam/config/ Double-click config.vdf to open it using TextEdit. Change the value for "FirstRun" to "0". Save the file and exit TextEdit. Then, restart your computer and re-test the issue. oryginalna odpowiedź od stempowered

#4 orius

orius
  • 370 postów
  • SkądJastrzębie-Zdrój, PL

Napisano 12 kwietnia 2011 - 22:37

swoją drogą, ciekawe czy doczekamy się wreszcie jakiejś stabilnej i sprawnie działającej wersji Steama...

#5 daro16

daro16
  • 169 postów
  • SkądGdynia, PL

Napisano 13 kwietnia 2011 - 06:25

Wątpię że doczekacie się takiej wersji szybko i to jeszcze na maca... Na windowsie co chwilę się wiesza samo GUI steam'a, bo np. Czat głosowy wciąż działa, tak samo jak dźwięk informujący o nowej wiadomości.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych