Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Cydia nie działa!!

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 maciekska

maciekska
  • 3 posts

Posted 10 April 2011 - 17:02

Mam taki problem, że nie mogę wczytać żadnej strony w cydii po jej ostatniej aktualizacji. Co zrobić, aby znów działała? iPhone 4 16GB iOS 4.2.1 jak trzebaby coś zrobić na kompie to mam WIN XP Home

#2 mosiek95

mosiek95
  • 413 posts
  • SkądWadowice

Posted 10 April 2011 - 17:06

Wiesz jest taka opcja jak : Szukaj , http://myapple.pl/ip...zwiazanie_.html

#3 maciekska

maciekska
  • 3 posts

Posted 10 April 2011 - 18:11

Niestety rozwiązanie z linku w powyższym poście nie działa - dalej pokazuje się "Nie można załadować (Nie można było znaleźć serwera z podaną nazwą hosta)" - mam wgrany polski pakiet językowy. Jakby to coś dało, to app store też nie może się załadować; a łączę się przez wi-fi.

#4 edon2108

edon2108
  • 2 posts

Posted 04 February 2013 - 16:56

A to jest mój Problem z którym nie wiem co zrobić POMOCY!!!

Witam Wszystkich
Napiszę odrazu co i jak
iPhone 4 ios 6.0.1
Napaliłem się na ogłoszenie z internetu i kupiłem program który miał mi ściagnąć sima okazało się że to JB wysłali mi tylko programy do ściągnięcia.Odpaliłem to wszystko zainstalowałem Cydię no i wcześniej czytając wszedłem na youtube zeby zobaczyć jak przez cydię ściągnąć simloka zrobiłem tak samo jak na filmiku ale bez rezultatu.Kolejna moja próba bez powodzenia:( telefon sie zresetował sim jak był tak jest,po chwili chciałem odpalic znowu Cydie ale juz bez powodzenia odpala się i odrazu wyłącza,dalej sprawdzając programy nie mogę włączyć folderów takich jak Mail,Safari,Pogoda,Game Center i ne wiem co mam dalej robić:( chyba wyjaśniłem wam wszystko i myslę ze uda mi sie dzieki wam naprawić ten problem. Pozdrawiam EDON

#5 Paf

Paf
  • 8094 posts

Posted 04 February 2013 - 17:06

A to jest mój Problem z którym nie wiem co zrobić POMOCY!!!

Witam Wszystkich
Napiszę odrazu co i jak
iPhone 4 ios 6.0.1
Napaliłem się na ogłoszenie z internetu i kupiłem program który miał mi ściagnąć sima okazało się że to JB wysłali mi tylko programy do ściągnięcia.Odpaliłem to wszystko zainstalowałem Cydię no i wcześniej czytając wszedłem na youtube zeby zobaczyć jak przez cydię ściągnąć simloka zrobiłem tak samo jak na filmiku ale bez rezultatu.Kolejna moja próba bez powodzenia:( telefon sie zresetował sim jak był tak jest,po chwili chciałem odpalic znowu Cydie ale juz bez powodzenia odpala się i odrazu wyłącza,dalej sprawdzając programy nie mogę włączyć folderów takich jak Mail,Safari,Pogoda,Game Center i ne wiem co mam dalej robić:( chyba wyjaśniłem wam wszystko i myslę ze uda mi sie dzieki wam naprawić ten problem. Pozdrawiam EDON

Poczytaj co to jest Jailbreak na uwięzi (tethered jailbreak) to będziesz miał odp na swoje pytanie.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users