Cydia nie działa!!
Posted 10 April 2011 - 17:02
Posted 10 April 2011 - 17:06
Posted 10 April 2011 - 18:11
Posted 04 February 2013 - 16:56
Witam Wszystkich
Napiszę odrazu co i jak
iPhone 4 ios 6.0.1
Napaliłem się na ogłoszenie z internetu i kupiłem program który miał mi ściagnąć sima okazało się że to JB wysłali mi tylko programy do ściągnięcia.Odpaliłem to wszystko zainstalowałem Cydię no i wcześniej czytając wszedłem na youtube zeby zobaczyć jak przez cydię ściągnąć simloka zrobiłem tak samo jak na filmiku ale bez rezultatu.Kolejna moja próba bez powodzenia:( telefon sie zresetował sim jak był tak jest,po chwili chciałem odpalic znowu Cydie ale juz bez powodzenia odpala się i odrazu wyłącza,dalej sprawdzając programy nie mogę włączyć folderów takich jak Mail,Safari,Pogoda,Game Center i ne wiem co mam dalej robić

Posted 04 February 2013 - 17:06
A to jest mój Problem z którym nie wiem co zrobić POMOCY!!!
Witam Wszystkich
Napiszę odrazu co i jak
iPhone 4 ios 6.0.1
Napaliłem się na ogłoszenie z internetu i kupiłem program który miał mi ściagnąć sima okazało się że to JB wysłali mi tylko programy do ściągnięcia.Odpaliłem to wszystko zainstalowałem Cydię no i wcześniej czytając wszedłem na youtube zeby zobaczyć jak przez cydię ściągnąć simloka zrobiłem tak samo jak na filmiku ale bez rezultatu.Kolejna moja próba bez powodzenia:( telefon sie zresetował sim jak był tak jest,po chwili chciałem odpalic znowu Cydie ale juz bez powodzenia odpala się i odrazu wyłącza,dalej sprawdzając programy nie mogę włączyć folderów takich jak Mail,Safari,Pogoda,Game Center i ne wiem co mam dalej robićchyba wyjaśniłem wam wszystko i myslę ze uda mi sie dzieki wam naprawić ten problem. Pozdrawiam EDON
Poczytaj co to jest Jailbreak na uwięzi (tethered jailbreak) to będziesz miał odp na swoje pytanie.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users