Cydia nie działa!!
Napisano 10 kwietnia 2011 - 17:02
Napisano 10 kwietnia 2011 - 17:06
Napisano 10 kwietnia 2011 - 18:11
Napisano 04 lutego 2013 - 16:56
Witam Wszystkich
Napiszę odrazu co i jak
iPhone 4 ios 6.0.1
Napaliłem się na ogłoszenie z internetu i kupiłem program który miał mi ściagnąć sima okazało się że to JB wysłali mi tylko programy do ściągnięcia.Odpaliłem to wszystko zainstalowałem Cydię no i wcześniej czytając wszedłem na youtube zeby zobaczyć jak przez cydię ściągnąć simloka zrobiłem tak samo jak na filmiku ale bez rezultatu.Kolejna moja próba bez powodzenia:( telefon sie zresetował sim jak był tak jest,po chwili chciałem odpalic znowu Cydie ale juz bez powodzenia odpala się i odrazu wyłącza,dalej sprawdzając programy nie mogę włączyć folderów takich jak Mail,Safari,Pogoda,Game Center i ne wiem co mam dalej robić

Napisano 04 lutego 2013 - 17:06
A to jest mój Problem z którym nie wiem co zrobić POMOCY!!!
Witam Wszystkich
Napiszę odrazu co i jak
iPhone 4 ios 6.0.1
Napaliłem się na ogłoszenie z internetu i kupiłem program który miał mi ściagnąć sima okazało się że to JB wysłali mi tylko programy do ściągnięcia.Odpaliłem to wszystko zainstalowałem Cydię no i wcześniej czytając wszedłem na youtube zeby zobaczyć jak przez cydię ściągnąć simloka zrobiłem tak samo jak na filmiku ale bez rezultatu.Kolejna moja próba bez powodzenia:( telefon sie zresetował sim jak był tak jest,po chwili chciałem odpalic znowu Cydie ale juz bez powodzenia odpala się i odrazu wyłącza,dalej sprawdzając programy nie mogę włączyć folderów takich jak Mail,Safari,Pogoda,Game Center i ne wiem co mam dalej robićchyba wyjaśniłem wam wszystko i myslę ze uda mi sie dzieki wam naprawić ten problem. Pozdrawiam EDON
Poczytaj co to jest Jailbreak na uwięzi (tethered jailbreak) to będziesz miał odp na swoje pytanie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych