Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Wi-Fi Nieprawidłowe hasło....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 damian15000

damian15000
  • 8 postów

Napisano 05 kwietnia 2011 - 16:10

Witam! Mam iphone'a 3G z softem 4.2.1 i jailbrekiem zrobionym przez Redsn0w. Wersja mojego BB to 6.15. Problem wygląda nastepująco. Zainstalowałem sobie ten soft. Zrobiłem jailbreka i zdjąłem simlocka. Wszystko działało bardzo łądnie przez 2 dni, az w momencie wifi przestało łączyć. Prosi o wpisanie hasłą, a gdy już to zrobie (hasło oczywiście poprawne) wywala mi komunikat o tym, ze hasło jest złe... W programie SBSettings w miejscu wifi ip adress nie mam nic a chyba powinienem. DODAM, ŻE TO NAPEWNO NIE PROBLEM ROUTERA I INTERNETU, BO TĄ WERSJE JUŻ WYKLUCZYŁEM Naprawde liczę na odpowiedź i pomoc bo sam nie daje rady, a widzę żę na formu jest sporo tzw. speców:) Pozdrawiam damian15000

#2 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 05 kwietnia 2011 - 16:14

Prosi o wpisanie hasłą, a gdy już to zrobie (hasło oczywiście poprawne) wywala mi komunikat o tym, ze hasło jest złe... W programie SBSettings w miejscu wifi ip adress nie mam nic a chyba powinienem.

Jeżeli wywala, że hasło złe to naturalnym jest, że IP się nie pokaże, bo i jak? Próbowałeś połączyć się z inną siecią Wi-Fi?

#3 damian15000

damian15000
  • 8 postów

Napisano 05 kwietnia 2011 - 16:24

Tak tak. Oczywiście, że próbowałem. Nawet darmowych niezabezbieczonych hot spotów... no ale niestety nie działa. Ponad to pragnę zanzaczyć, że gdy nie mam włączonego szyfrowania w routerze to zamiast złe hasło mam : nie można połączyć z siecią (nazwa sieci)". Jeszcze dla śćisłości iphone 2g oraz se Xperia x10 łączą sięz routerem bez problemów. No i filtrowanie adresów MAC też jest wyłączone... Jakieś pomysły?

#4 loko233

loko233
  • 2 postów

Napisano 19 września 2013 - 18:47

Witam. Mam taki sam problem tylko w 4S. Mam wifi w domu i zawsze normalnie działało. Dzisiaj rano mnie wywaliło i nie chciało połączyć. Próbowałem różnych rzeczy, m.in. zapomniałem tą sieć wifi. Po tym zabiegu jak wpisuję hasło wifi to pokazuje że jest nieprawidłowe (a na 100%) jest. Próbowałem resetu ustawień sieciowych. Nic nie dało. Soft 6.1.3. Pomocy!

#5 makemymind

makemymind
  • 706 postów
  • SkądPoznań

Napisano 26 października 2015 - 21:12

Ten sam problem. iPhone 6 ios 8.4.1. Ktoś cos?

#6 tomasz

tomasz

• 10 988 postów

Napisano 13 listopada 2015 - 10:35

W Settings → General → Reset

wybierz Reset Network Settings

Załączony plik  IMG_1426.PNG   61,03 KB   0 Ilość pobrań

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych