Witam
Czy mogę w jakiś sposób skopiować książkę w pdf do Google Books lub Kindle? Używam ReaddleDocs lecz jakoś tak się zbytnio nie sprawuje...
Pozdrawiam

Kopiowanie książek do Google Books i Kindle
Rozpoczęty przez
ssebal
, 04 kwi 2011 15:53
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 kwietnia 2011 - 15:53
Napisano 04 kwietnia 2011 - 18:41
A iBooks Ci nie lezy?
Napisano 04 kwietnia 2011 - 19:03
iBooks jest super lecz jak czytam pdf to nie mogę trybu odczytu (czyli powiększona czcionka)... Tylko jest cała strona lub rozszerzanie... Rozumie Pan o co mi chodzi?
Napisano 04 kwietnia 2011 - 19:19
Zaden ze mnie Pan ;-) na forach w internecie jestesmy na Ty.
Obawiam sie ze to generalnie cecha PDFow. Taka ich natura ze sa sformatowane jak maja byc wyswietlane jako strona.
---------- Wpis dodano o 20:19 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:14 ----------
Goodreader platny ma opcje reflow, ale nie zawsze dziala dobrze. (wlasnie sprawdzilem, bo pamietalem).
Moze sie zdarzyc ze pominie cale akapity.
Obawiam sie ze to generalnie cecha PDFow. Taka ich natura ze sa sformatowane jak maja byc wyswietlane jako strona.
---------- Wpis dodano o 20:19 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:14 ----------
Goodreader platny ma opcje reflow, ale nie zawsze dziala dobrze. (wlasnie sprawdzilem, bo pamietalem).
Moze sie zdarzyc ze pominie cale akapity.
Napisano 04 kwietnia 2011 - 19:20
W programie ReaddleDocs mogę ustawić tryb odczytu lecz ten program wkurza mnie w użytkowaniu bo trzeba dużo się w nim nabawić co włączanie bo nie zapamiętuje nic...
Napisano 04 kwietnia 2011 - 19:23
Gdy chodzi o PDFy i ich przeformatowywanie, to kazdy program to bol.
Goodreader, jesli zadziala reflow, to tez radzi sobie srednio. Sprobuj powinna byc wersja darmowa z ograniczona liczba dokumentow.
Napisano 04 kwietnia 2011 - 20:10
Tego właśnie szukałem dzięki.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych