Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Iphone 3GS - Aktualizacja do 4.1

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Konradzina

Konradzina
  • 4 postów

Napisano 03 kwietnia 2011 - 10:30

Po pierwsze witam wszystkich, jest to mój pierwszy post. Przejdźmy do rzeczy. Nie dawno zakupiłem Iphone'a 3GS 32GB z sieci Era, z wgranym fabrycznie softem 3.1.3. Standardowo wgrałem sobie JB, wszystko ładnie śmiga, ale pojawia się pewien niedosyt. Niektóre aplikacje wymagają softa 4 i wzwyż. Na początku chciałbym się dowiedzieć, czy w ogóle opłaca się robić aktualizację. Jeśli tak, to jak to zrobić? Widziałem poradniki z Custom Firmware, ale ja nie dbam o BaseBand. Może mi się nawet zaktualizować do najwyższej wersji(chodzi o BB) - Era nie nakłada SimLock'ów. Ściągnąłem czysty soft 4.1 i pojawia się pytanie, jak wgrać go do Iphone'a? Myślałem, że rozpocznie się aktualizacja w iTunes jak ją uruchomię lecz myliłem się. Przeszukałem google, ale nie znalazłem odpowiedzi. Mam nadzieję, że otrzymam ją tutaj. Z góry dziękuję za odpowiedź, Konrad.

#2 Smoczy

Smoczy
  • 4 066 postów
  • SkądPrzemyśl

Napisano 03 kwietnia 2011 - 10:42

jeśli nie zależy Ci na jailbreak to wgrywaj śmiało,jeśli już kupiłeś go fabrycznie bez simlocka,to go miał nie będziesz

#3 Konradzina

Konradzina
  • 4 postów

Napisano 03 kwietnia 2011 - 12:00

Na JailBreak'u mi zależy. To oznacza, że na 4.1 go mieć nie będę?

---------- Wpis dodano o 13:00 ---------- Poprzedni wpis dodano o 11:51 ----------

Ok, poradziłem sobie. Do zamknięcia

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych