Ipod touch 5g
Started by
hisin
, 31 Mar 2011 15:42
4 replies to this topic
Posted 31 March 2011 - 15:42
Witam, jestem posiadaczem Ipod Touch 3g w wersji 8gb, która rzeczywiście jest ipodem touch 2. Normalnie nie myślałbym nad przesiadką jednak trochę stłukła się szybka a naprawa jest w mojej ocenie nie opłacalna.
Przechodząc do rzeczy chciałbym się dowiedzieć czy warto kupić teraz ipod touch 4, czy lepiej poczekać na 5? Prawdopodobnie touch 5 będzie mieć dwu rdzeniowy procesor, a więc czy warto? Pytanie kieruję głównie do użytkowników z dużym doświadczeniem
.

Posted 31 March 2011 - 16:02
Nie warto, iPod touch 4 jest bardzo szybki, do tego ma retinę, więc nowa wersja nie wprowadzi raczej zaskakujących zmian.
Posted 31 March 2011 - 16:05
Czyli mam rozumieć w przypadku ewentualnego wprowadzenia dwu rdzeniowego procesora w iPod touch 5 nie da dużych zmian, przynajmniej przez pewien okres?. Głównie zależy mi na tym by pewne aplikacje działały(przykład infinity blade w ipod touch 3g 8gb
z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Posted 31 March 2011 - 16:07
Sam musisz zdecydować czy warto czekać pół roku albo więcej na kota w worku który tak naprawdę nie wiadomo co będzie miał, czy już teraz cieszyć się sprzętem o wiele lepszym niż to co masz obecnie. Dodatkowo weź pod uwagę że w tej chwili ipoda 4G można kupić dużo taniej niż zaraz po premierze, analogicznie czekając na 5G zapłacisz za niego więcej, no chyba że go kupisz za rok.
Posted 31 March 2011 - 16:35
Warto zmieniać co roku. Taka prawda.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users