Myślę żeby nie oddawać w ramach gwarancji, tylko jako niezgodność towaru z umową. Patrzyłem rachunek i etui ma raptem dwa miesiace, a zaczęło pękać po miesiącu..
Dokładnie tak zrób! ja żałuje, ze nie oddałem na niezgodność z umową... w przypadku towaru, który jest używany nie dłużej niż 6 miesięcy zgodnie z ustawą domniemywa się, że wada istniała już w chwili wydania towaru i to sprzedawca musi udowodnić, że jest inaczej. Mimo wszystko jestem zadowolony, że odzyskałem kasę (po ponad miesiącu) natomiast mam kasę, za którą nic porządnego obecnie nie da się kupić.
może ktoś poleci jakieś etui do ipada 2/3 w stylu booklet cover... ? zależy mi na ochronie tyłu.. może nawet nie tyle co ochronie co możliwości ustawienia ipada w leżącej pozycji do pisania tekstu. Smart cover się nie nadaje do tego bo ipad prawie "leży" to jest po prostu za niskie!
odpadają etui typu "folio" czyli wsuwane.... nie chcę, żadnej szpecącej ramki wokół ekranu...
co sądzicie o "zeta slim" ? posiada ktoś ? jak się sprawuje.. i czy tylko mi się wydaje, że ten narożnik szybko odleci ?
[ATTACH=CONFIG]19319[/ATTACH]