Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPad - w czym nosić?

• Please log in to reply
1280 replies to this topic

#251 speedave

speedave
  • 352 posts
  • SkądBiałystok

Posted 16 May 2011 - 16:23

Znalazłem to PURO Magnet Booklet Cover – etui do iPad 2, z funkcją usypiania (czarny) IPAD2BOOKCMBLK www.eMarket.pl , wysłałem do nich mail z zapytaniem kiedy będą mieli dostawę

#252 Empiryczny

Empiryczny
  • 525 posts
  • SkądWrocław

Posted 16 May 2011 - 17:28

Znalazłem to PURO Magnet Booklet Cover – etui do iPad 2, z funkcją usypiania (czarny) IPAD2BOOKCMBLK www.eMarket.pl , wysłałem do nich mail z zapytaniem kiedy będą mieli dostawę

Daj znać na forum jak CI odpowiedzą. Chętnie bym się w takiego puro zaopatrzył - z magnesami byłby perfekcyjny.

#253 speedave

speedave
  • 352 posts
  • SkądBiałystok

Posted 16 May 2011 - 17:50

Daj znać na forum jak CI odpowiedzą. Chętnie bym się w takiego puro zaopatrzył - z magnesami byłby perfekcyjny.

Ok. Ja też szukałem właśnie takie coś jak Puro Cover, tylko z magnesami.

#254 adrian-name

adrian-name
  • 172 posts

Posted 16 May 2011 - 17:59

Polecam Speck Pixelsleeve. Sam uzywam i sprzedaje na A ;)

Speck Products PixelSleeve Plus for iPad - Apple iPhone Sleeves - iPhoniacs Store

#255 Jenot

Jenot
  • 2204 posts
  • SkądChełm

Posted 17 May 2011 - 06:24

We wczorajszym Szymon Majewski Show (z Borysewiczem i Panasewiczem) na biurku stał iPad w czarnym Puro Booklet Cover :)

#256 speedave

speedave
  • 352 posts
  • SkądBiałystok

Posted 17 May 2011 - 16:10

@Empiryczny

Witam

Towar jest sprowadzany na zamówienie. Czas sprowadzenia to około 2 tygodnie.
Cena obowiązuje z dnia zamówienia. Realizacja może nastąpić tylko jeśli zamówienie
będzie opłacone przelewem (sprowadzamy od momentu pojawienia się wpłaty na naszym koncie).
Jeśli są Państwo zainteresowani to prosimy złożyć zamówienie na naszej stronie Sklep komputerowy - drukarki, laptopy, monitory, gps, komputery,laptop z
metodą płatności Przelew i dokonanie wpłaty (jeśli potrzebna jest proforma to prosimy wpisać w uwagach
informację, żeby wystawić fakturę Proforma).

Pozdrawiamy

#257 iAndrzej

iAndrzej
  • 932 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 17 May 2011 - 16:50

A co sądzicie o tym? Człowieki rzuciły się na to jak na chleb.
Tanio ale czy zadziała z SC? Niby na zdjęciu widać że tak

Obudowa nakadka na iPad 2 ! 5 kolorów NOWOŚĆ! (1615452589) - Aukcje internetowe Allegro

#258 andrzejs82

andrzejs82
  • 243 posts

Posted 17 May 2011 - 17:29

troche tandetnie ta nakladka wyglada

#259 iAndrzej

iAndrzej
  • 932 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 17 May 2011 - 17:41

Na http://imagazine.pl jest prezentacja tego pokrowca
Wygląda ciekawie

---------- Wpis dodano o 18:41 ---------- Poprzedni wpis dodano o 18:35 ----------

Kupiłem.
Niewiem czy dobrze zrobiłem lecz kupiłem wersję czarną
Dominik z imagazine prezentuje iPada w pokrowcu przezroczystym
Zobaczymy jak dojdzie

#260 Dominikmaniak

Dominikmaniak
  • 251 posts
  • SkądKraków 

Posted 17 May 2011 - 17:46

Co myślicie o tym?
CASE LOGIC VTA210 torba do iPada, tabletu 10" cena 104.00 PLN
może ktoś ma?

#261 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 18 May 2011 - 08:43

@Empiryczny

W iSpocie jest
iSpot Apple Premium Reseller PURO Magnet Booklet Cover - Etui iPad 2 (czarny) - Etui, pokrowce i torby

#262 blueliner

blueliner
  • 69 posts
  • Skądkrakow/rabka

Posted 27 May 2011 - 08:27

Przejrzałem chyba większość propozycji które wrzucaliście w tym temacie, ale zdecydowałem się na Krussel Gaia. Nie ukrywam, że kierowałem się głównie - pomijając taką formę case-a, tym aby nie był to futerał z prawdziwej skóry. Ten - biorąc pod uwagę powyższe, plus stosunek ceny do jakości, wydał mi się najlepszym wyborem. Poza tym sprawność obsługi w doapple.pl jest niesamowita: wczoraj popołudniu złożyłem zamówienie, dzisiaj rano kurier przyniósł mi paczkę do biura:)

#263 plaski.pl

plaski.pl
  • 43 posts

Posted 28 May 2011 - 13:33

Czy któryś z użytkowników zakupił to etui - Obudowa nakadka na iPad 2 ! Czarna Mleczna NOWOŚĆ! (1628896868) - Aukcje internetowe Allegro
Jeżeli tak, to chciałbym się dowiedzieć jak wygląda w praktyce ustawianie iPad'a z tą obudową i smart cover'em do pozycji "TV" (podparcie tabletu w pozycji stojącej).

#264 prvbox

prvbox
  • 83 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 30 May 2011 - 12:56

Od 31 maja do 2 czerwca 2011 z okazji Dnia Dziecka wszystkie produkty w sklepie www.GelaSkins-Polska.com są tańsze o 20%.

#265 Mirko791

Mirko791
  • 4558 posts
  • SkądJaworzno

Posted 30 May 2011 - 13:05

Testowałem różne rozwiązania i zdecydowałem się na gela skin+ smart cover, jestem super zadowolony.

#266 Teq

Teq
  • 667 posts

Posted 31 May 2011 - 11:03

Musze przyznac ze zawsze podobaly mi sie rozwiazania typu folio, ktore tu wielu poleca, ale po przymierzeniu sie do Booqpada stwierdzilem ze jest dla mnie za wielki. Uzywajac iPada chce go miec szybko pod reka, bez dodatkowego machania, rozkladania, rozwijania czy innych zabiegow. Poza tym kupilem ipada po to aby sie pozbyc papieru a nie po to by nosic ze soba kolejny blok :)
Moje rozwiazanie to folia ochronna na iPada plus malutkie etui.
Folii na rynku jest cala masa bez wahania moge polecic Zagg i Bestskinsever.com.
Jesli chodzi o etui to ja jestem zwolennikiem naturalnej skory i dlatego zdecydowalem sie na skorzane wsuwane etui Acase: Chic Design for Cosmopolitan and Business People
Nie wystraszcie sie strony bo chinczycy (tajwanczycy ;) zerzneli design z MySpace sprzed 8 lat ;)

#267 prvbox

prvbox
  • 83 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 31 May 2011 - 12:27

Dokładnie tak samo było w moim przypadku. Posiadam dwa różne PURO Booklet Case (z twardymi i miękkimi plecami) i mimo wszystko zdecydowałem się obkleić ipada z tyłu Gelaskin a z przodu Bestskinsever. Przymierzam się teraz do zakupu Tucano Elements SE i to by było na tyle. Ipad może teraz leżeć wszędzie bez obawy że go porysuję i jest wygodny w trzymaniu.

#268 Teq

Teq
  • 667 posts

Posted 31 May 2011 - 12:34

Fajny ten Tucano, ale powiem ci szczerze, jesli ma byc z zamkiem to raczej bym sie skierowal w strone Cool Bananas BulletProof Slim COOLBANANAS | lifestyle accessories - BulletProof Slim Tasche fr iPad 2 in Schwarz 9042436.
Nie trzeba go calkowice otwierac zeby sie dostac do iPada, chociaz jest troche przyduzy jesli szukasz tylko takiego cieniutkiego etui, wtedy faktycznie Tucano moze byc lepszym rozwiazaniem.

#269 prvbox

prvbox
  • 83 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 31 May 2011 - 19:08

Tak naprawdę zastanawiałem się jedynie nad jakimś niedużym pokrowcem, ten Coolbananas jest całkiem całkiem. Bardzo dobrze się prezentuje, będziesz go zamawiał? Może i ja też się zdecyduję bo nie mam jeszcze żadnej ochrony w podróży, a wkladanie go między książki wkońcu się na mnie zemści :)

Ps. Dostępny jest też w Polsce.

#270 Teq

Teq
  • 667 posts

Posted 31 May 2011 - 19:22

Ja mam ten wsuwany, ktory pokazalem wyzej, ten cool bananas podsunalem bo byl nr 2 na mojej liscie, lubie lekko usztywnione futeraly... takie zwichniecie ;)

#271 kummer

kummer
  • 1999 posts
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Posted 01 June 2011 - 17:08

Muszę się trochę pochwalić. Ale SGP Griff i Smart Cover, czarna skóra, to piękne połączenie.
[IMG]http://cretouch.com/images/ipad2_griff_black_photo.jpghttp://[/IMG]

---------- Wpis dodano o 18:08 ---------- Poprzedni wpis dodano o 18:05 ----------

[IMG]http://cretouch.com/images/ipad2_griff_black_photo.jpg[/IMG]

#272 iAndrzej

iAndrzej
  • 932 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 01 June 2011 - 17:42

[QUOTE=kummer;1602470]Muszę się trochę pochwalić. Ale SGP Griff i Smart Cover, czarna skóra, to piękne połączenie.
[IMG]http://cretouch.com/images/ipad2_griff_black_photo.jpghttp://[/IMG][COLOR="Silver"]

Koszt....... chyba ponad 500 zł ... Ale może masz rację, jak wydać to wydać

#273 Teq

Teq
  • 667 posts

Posted 01 June 2011 - 19:19

Muszę się trochę pochwalić. Ale SGP Griff i Smart Cover, czarna skóra, to piękne połączenie.
[IMG]http://cretouch.com/images/ipad2_griff_black_photo.jpghttp://[/IMG][COLOR="Silver"]

kurcze sliczne :)
Tylko uwazaj gdzie stawiasz iPada, Smart Cover zbiera ponoc wszystko z czym sie zetknie, lacznie z brudem ze stolow.

#274 kummer

kummer
  • 1999 posts
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Posted 02 June 2011 - 02:08

Koszt to faktycznie 500zł, na szczęście mogę odliczyć VAT. Drogo ale warto.

#275 wyspiarz

wyspiarz
  • 531 posts
  • SkądWolin

Posted 02 June 2011 - 07:49

WOW fajna ta dupka :), powiedz mi jaką to ma wyściółkę ??, nie pisz tylko że jest na stronie, i ze to mikrofibra itp:) chodzi mi o relacje macanta :), co jak wykonane itp. pzdr. Łukasz

8 user(s) are reading this topic

0 members, 8 guests, 0 anonymous users