Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Smart Cover to nic nie warty gadżet ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
46 odpowiedzi w tym temacie

#26 Edbert

Edbert
  • 165 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 marca 2011 - 00:18

Niestety, ale nie mam już możliwości zmiany zamówienia - zamawiałem tą folię kilka dni temu. Cena wysyłki jest jednak bardzo niska i wynosi $2,5. Poniżej link do sklepu:
Cell Phone Skins & Protective Covers - iPhone Skins, Blackberry Skins, iPod Skins, Apple Laptop Skins - Best Skins Ever

#27 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 23 marca 2011 - 00:31

dzięki za pomoc! a jaki masz przewidywany termin dostawy? może się wstrzymam, aż wypróbujesz :> swoją drogą dziwne, że tak tania wysyłka do PL, a druga rzecz - czymże różni się tył ATT od tyłu Verizona? o.O mjm wysyłka jest w sumie śmiesznie tania, ale jak chcesz to możemy razem wziąć i sobie ją jakoś w warszawie przekażemy :)

#28 mjm15

mjm15
  • 40 postów
  • SkądW-wa

Napisano 23 marca 2011 - 09:04

NoVyr9 - nie ma problemu możemy się tak umówić ;) ale może się właśnie wstrzymamy aż przesyłka dojdzie do Edberta i da znać jak sie folia sprawuje...

#29 Edbert

Edbert
  • 165 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 marca 2011 - 09:30

czymże różni się tył ATT od tyłu Verizona? o.O

Model Verizon wygląda z tyłu jak iPad Wi-Fi - nie ma tego czarnego kawałka plastiku u góry, oraz szufladki na kartę sim.

Nie pocieszę Was z przesyłką - trzeba czekać około 2 -3 tygodnie:/

#30 myknew

myknew
  • 87 postów
  • SkądPrzemyśl

Napisano 23 marca 2011 - 14:46

@narkoman, zobacz jaką on miał tą szybę ufajdaną. Do tego sucha szmatka może nie wystarczyć, tutaj potrzeba detergentów ;) Sam Smart Cover brudny jak ściera do podłogi, a podobno on go tylko w torbie miał. To co on tam oprócz iPada nosi? Przecież iPad wszedł do sprzedaży niecałe dwa tygodnie temu, u mnie pokrowiec na lapsa po trzech latach lepiej wygląda. Naprawdę to jakiś brudas i powinien zainwestować w jakiś ekstremalny pokrowiec. Ja telefon w taki zapakowałem, bo jak jadę w teren to faktycznie łapy mam jak Rumun.

Ładnie, rumuny pani to zawsze byli brudne, a polaki to same złodzieje, ucierajmy stereotypy dalej...

#31 musicArmani

musicArmani
  • 149 postów

Napisano 28 marca 2011 - 22:08

http://www.youtube.com/watch?v=4SI6K-k_rBo

ładne drewienko ;) bardziej mi przypadło do gustu niż te dostępne przez Steve'a

https://www.miniot.c...er&state=normal

#32 all999

all999
  • 446 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 marca 2011 - 22:18

http://www.youtube.com/watch?v=4SI6K-k_rBo

ładne drewienko ;) bardziej mi przypadło do gustu niż te dostępne przez Steve'a

https://www.miniot.c...er&state=normal

Dziś zamówiłem:) Jak przyjdzie i co ważniejsze jak kupię iPada to dam znać jak się sprawuje...

#33 musicArmani

musicArmani
  • 149 postów

Napisano 28 marca 2011 - 22:36

gdzie kupowałeś? Na ebayu ?

#34 highbrass

highbrass
  • 79 postów

Napisano 28 marca 2011 - 22:47

Co do samego filmiku -
Brudzi się - rzeczywiście, niesamowite.
Otłuściło ekran - jak ten brudas ma też tłuste ręce, to się nie dziwię, że tak to wygląda.

Moja opinia:
Mimo, że jeszcze nie mam iPada 2, to Smart Cover jest dla mnie idealnym rozwiązaniem. Nie cierpię jakichkolwiek pokrowców, ani innych ubrzydniaczy, ale też chcę, żeby sprzęt był nieporysowany i jakoś zabezpieczony. A tutaj sobie to "odrywam" i spokój, potem szybko "przyklejam" i iPad leży bezpieczny. A to, że jakiś brudas musi to nazwać piece of crap, to mało mnie interesuje. Jak sobie pooglądasz internet i YouTube to znajdziesz milion opinii, że iPad, Smart Cover, iPhone, wszstko z i oraz wszystko co od Apple to piece of crap - i co z tego?

Najbardziej bawią mnie na forach wypowiedzi ludzi na temat czegoś czego nie mają, a nawet czasami i nie będą mieć.
to takie zabawne i żałosne jednocześnie, ale bardzo popularne...

#35 all999

all999
  • 446 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 28 marca 2011 - 22:54

gdzie kupowałeś? Na ebayu ?

Tak jest. W tej chwili nie ma innej możliwości.

#36 SLaweck

SLaweck
  • 173 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 kwietnia 2011 - 04:10

Jak dla mnie, po paru dniach użytkowania SC, najbardziej irytujące jest to, że używając go jako podpórki (zwiniętego) styka się on z podłożem tą stroną, która potem przylega do ekranu i trzeba uważać, żeby sobie różności na ekran nie przenieść... Poza tym spisuje się świetnie i teraz czekam tylko na przesyłkę z White Skin do naklejenia na plecki :) Pozdrawiam

#37 musicArmani

musicArmani
  • 149 postów

Napisano 01 kwietnia 2011 - 09:50

Poza tym spisuje się świetnie i teraz czekam tylko na przesyłkę z White Skin do naklejenia na plecki :)

Pozdrawiam

Możesz zarzucić link do White Skin? Btw do nabycia w PL?

#38 SLaweck

SLaweck
  • 173 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 kwietnia 2011 - 10:00

Jasne - APPLE HQ SKIN IPAD 2 WHITE CARBON 3M DI NOC

Pozdrawiam

#39 musicArmani

musicArmani
  • 149 postów

Napisano 01 kwietnia 2011 - 10:27

troche mało dopasowane, bo np firmy icarbons to jednak lepiej wygląda

Dołączona grafika

#40 SLaweck

SLaweck
  • 173 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 kwietnia 2011 - 10:35

Faktycznie bardziej zachodzi na "obłości" ;) Jednak nie bardzo wierzę, że będzie się to na nich dobrze trzymać... Przynajmniej jeśli będzie takie, jak to co nakleiłem na iP 4. Poza tym używam Smart Cover i lepiej żeby tam gdzie się go przypina nie było skina. Pozdrawiam

#41 musicArmani

musicArmani
  • 149 postów

Napisano 01 kwietnia 2011 - 12:43

Tyle, że jak wejdziesz na ich strone , opis jest o 3M DI-Noc / Scotch Print

iCarbons — 3M Carbon Fiber Vinyl

Czy aby to na allegro to nie jakaś podróbka, w komentarzach mieli takie zarzuty wprawdzie dotyczyło skinów na iphone 4

Jak dostaniesz , podziel się wrażeniami jak możesz

Pozdrawiam

#42 SLaweck

SLaweck
  • 173 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 kwietnia 2011 - 13:42

Poszukałem troszkę i to co kupiłem jest innej firmy niż piszesz, mają sklep na ebay - JustStickIt Skins
Niestety, z tego co widzę, to całkiem sporo przepłaciłem :( No ale co zrobić, tak bywa... Pewnie muszę przestać kupować na alledrogo, a przynajmniej wcześniej rozglądnąć się dobrze na ebay.
Jak dostanę, to oczywiście nie omieszkam napisać o wrażeniach :)

Pozdrawiam

#43 Wojtasio

Wojtasio
  • 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 01 kwietnia 2011 - 20:15

Co do samego filmiku -
Brudzi się - rzeczywiście, niesamowite.
Otłuściło ekran - jak ten brudas ma też tłuste ręce, to się nie dziwię, że tak to wygląda.

Niestety ale ten syf na ekranie pojawia się po kilku przyklejeniach i odklejeniach sc. To nie tłuszcz a zwykły kurz. Funkcjonalność super, gdyby nie ten syf właśnie.

#44 SLaweck

SLaweck
  • 173 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 kwietnia 2011 - 21:16

Myślę, że ten kurz zbiera się na Smart Coverze, gdy zwinięty służy służy jako podpórka. Właśnie sprawdziłem, że można go zwinąć w odwrotną stronę, tak że ta część dotykająca ekranu będzie wewnątrz i nie styka się z podłożem. To powinno poprawić sprawę w kwestii syfu przenoszonego na ekran... Pozdrawiam

#45 all999

all999
  • 446 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 kwietnia 2011 - 14:52

Poszukałem troszkę i to co kupiłem jest innej firmy niż piszesz, mają sklep na ebay - JustStickIt Skins
Niestety, z tego co widzę, to całkiem sporo przepłaciłem :( No ale co zrobić, tak bywa... Pewnie muszę przestać kupować na alledrogo, a przynajmniej wcześniej rozglądnąć się dobrze na ebay.
Jak dostanę, to oczywiście nie omieszkam napisać o wrażeniach :)

Pozdrawiam

Jeśli chodzi o ekologiczną skórę to jest jeszcze SGP w trzech kolorach sgp leather ipad 2 za granicą taniej na eBay, sgp leather ipad 2 największy wybór, niskie ceny.. Ja natomiast czekam na wersję dla iPada 2 takiej skórki z prawdziwej skóry ZAGG | ZAGG LEATHERskins Apple iPad | Leather, Cases, Screen Protectors, Covers, Shields, Skins, Invisible Shield

#46 nosek44

nosek44
  • 18 postów

Napisano 28 kwietnia 2011 - 12:30

Mam smart cover na IPadzie 2 i jestem bardzo zadowolony. Powiem więcej nie wyobrażam sobie by go nie mieć. Bardzo wygodny gadget. Fakt ekran brudzi się ale od paluchów też wiec co za różnica. I tak ekran trzeba czyścić i tak. Polecam wszystkim. Fakt że cena jest zaporowa.

#47 NoVyr9

NoVyr9
  • 901 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 28 kwietnia 2011 - 16:04

No i jeszcze brudzi się przez smartcovery...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych