Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Przerywanie pobierania aplikacji z appstore

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 21 marca 2011 - 18:09

Witam od kilku dni mam problem z iPhone gdyż przez przypadek w appstore wybrałem pobieranie aplikacji która zajmuje około 600mb lecz nie mam teraz połączenia z wifi bo router padł i muszę mieć na iP ciągle wyłączone połączenia i nie mogę używać go do internetu bo zjada mi z kąta samo (pobiera tą aplikacje :/) W jaki sposób mogę przerwać pobieranie tej aplikacji? Próbowałem już skasować folder tej aplikacji przez iPhone Explorer oraz plik .ipa tej aplikacji lecz później znów pobiera :/ nie chciałbym robić restore gdyż stracę wszystkie rzeczy (ważne)... A nie mogę zrobić kopii zapasowej bo później znów będzie pobierało tę nieszczęsną app :/ Pozdrawiam

#2 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 21 marca 2011 - 18:25

Takie rzeczy tylko w 4.3 konta nie kąta i odpuść sobie zdania wieloktornie złożone bo ciężko się czyta :P

#3 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 21 marca 2011 - 18:38

Wybacz xD Naprawdę nic nie zrobię? :( nie mogę jakichś plików skasować?

#4 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 21 marca 2011 - 18:40

a nie wystarczy przypadkiem pacnąć ikonki, żeby spauzowala ściąganie? wylogować się ze sklepu i zrestartować telefon? sciągnąć app na komputer i zsynchronizować z telefonem?

#5 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 21 marca 2011 - 18:49

zrób tak jak napisał feuer - pauza, restart telefonu i app pobierany zniknie :)

---------- Wpis dodano o 18:49 ---------- Poprzedni wpis dodano o 18:47 ----------

poza tym to dziwne, że ciągnie taki duży plik przez sieć komórkową. Myślałem, że się pojawia komunikat, że plik jest za duży i trzeba go zainstalować poprzez iTunes w kompie.

#6 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 21 marca 2011 - 19:08

Myślicie ze nie probowalem? Nic nie dziala...

#7 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 21 marca 2011 - 19:09

Idź do KFC - mają znośną kawę i darmowe wifi.

#8 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 21 marca 2011 - 19:32

Pobralbym to tylko router mi padł :) chyba z tydzień będę używali iP jako telefonu tylko

#9 feuerfest

feuerfest
  • 3 417 postów
  • SkądMonachium, DE

Napisano 21 marca 2011 - 19:49

Pobralbym to tylko router mi padł :) chyba z tydzień będę używali iP jako telefonu tylko

W KFC ci router niepotrzebny :>

#10 oczy_aniola

oczy_aniola
  • 8 postów
  • SkądBois Colombes, FR

Napisano 21 marca 2011 - 20:50

zrób tak jak napisał feuer - pauza, restart telefonu i app pobierany zniknie :)

----------
Wpis dodano o 18:49 ---------- Poprzedni wpis dodano o 18:47 ----------

poza tym to dziwne, że ciągnie taki duży plik przez sieć komórkową. Myślałem, że się pojawia komunikat, że plik jest za duży i trzeba go zainstalować poprzez iTunes w kompie.

I 3G i 4g owszem pyta albo raczej radzi żeby użyć kompa lub wifi tylko ze aplikacja 600 mb nawet w KFC będzie długo mielic hehe. Nie spauzujesz ani nie usunięta ikonki przed skonczeniem pobierania, dopiero podczas drugiej fazy czyli instalowanie, to wiem napewno. Radzę ja ściągnąć za pomocą iTunes na kompie a pózniej zrobić synchro. I powinno zaskoczyć. Na drugi raz uważać co sciagasz, zreszta jestem ciekaw co to za aplikacja. Jest jeszcze jedna opcja : duuzy kubeł drobiu i kimasz;))))

#11 Jobs

Jobs
  • 267 postów
  • SkądCupertino

Napisano 21 marca 2011 - 21:36

Jak już zostało wspomniane: ściągnij aplikację na komputer przez iTunes i zsynchronizuj iPhone.

#12 oczy_aniola

oczy_aniola
  • 8 postów
  • SkądBois Colombes, FR

Napisano 21 marca 2011 - 21:55

Bart-trek bardzo zaciekawil mnnie wpis odnosnie polskich znakow w iphonie tzn. piszesz ze ''jezeli nie ma polskich znakow to pisze z iphona lub z ipada heheh. Jezeli kupisz iphona w chinach, japoni czy na wyspach wielkanocnych to znaki polskie sa :)))) wiec o co chodzi???

#13 ssebal

ssebal
  • 990 postów

Napisano 22 marca 2011 - 03:46

Bart-trek pisząc z iPhone nie chce tracić czasu na dodatkowe przytrzymywanie klawiszy (sam tak robię) i po prostu pisze bez polskich znaków... Tak się domyślam... Tapnięte z I9000 Galaxy S

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych