Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Gdynia, opener, noclegi

• Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Michał Kubowicz

Michał Kubowicz

MyApple Team

• 2022 posts
  • SkądKraków

Posted 14 March 2011 - 08:17

Hej, wybieram się ze znajomymi na openera, jednak nie chcemy mieszkać na polu namiotowym tylko myśleliśmy o wynajęciu jakiegoś mieszkania, najlepiej w samej Gdyni. Czy ktoś z forumowiczów ma do polecenia jakieś miejsce? A może jest ktoś kto mógłby zweryfikować miejsce gdzie w tym momencie mamy rezerwacje? (morzepokoje.com). Pozdrawiam

#2 bar-trek

bar-trek
  • 6159 posts

Posted 14 March 2011 - 08:30

Ja Tobie mogę polecić hotel "nadmorski", w którym się zatrzymuje jak jestem w trójmieście. Sam hotel bardzo przyjemny, a okolica jeszcze lepsza :) Tylko nie polecam zostawiać auta na ich parkingu podziemnym, bo ceny za dobę są... duże...

#3 Starch

Starch
  • 34 posts

Posted 14 March 2011 - 21:43

Opener bez pola namiotowego to nie opener :). Znam ludzi z Gdyni którzy zawsze są na polu. Czasem są tam lepsze imprezy niż na samym festivalu !

#4 bar-trek

bar-trek
  • 6159 posts

Posted 15 March 2011 - 19:38

Opener bez pola namiotowego to nie opener :). Znam ludzi z Gdyni którzy zawsze są na polu. Czasem są tam lepsze imprezy niż na samym festivalu !

to swoją drogą, ale skoro Michał nie chce... ;)

#5 Gdynianalato

Gdynianalato
  • 1 posts

Posted 06 April 2011 - 18:27

Witam,
Proponuję chyba dość tani nocleg jak na warunki openerowe. Mieszkanie dla 4 osób, Gdynia obłuże, rzut beretem od samego festiwalu a i do centrum nie daleko. Więcej szczegółów na [url=http://www.gdynianalato.pl]gdynianalato.pl[/url]
Serdecznie zapraszam!!!

#6 edwa

edwa
  • 880 posts
  • SkądGdańsk, PL

Posted 06 April 2011 - 18:32

jak chcesz posprawdzać miejsca w Gdyni to się odezwij, pomogę Ci co i jak ;)

#7 Michał Kubowicz

Michał Kubowicz

MyApple Team

• 2022 posts
  • SkądKraków

Posted 06 April 2011 - 18:36

Na razie nie mam nic zarezerwowanego. Może masz coś godnego polecenia?

#8 528eae9968

528eae9968
  • 7222 posts
Posted 06 April 2011 - 19:00

Nie wiem jak Opener bo dopiero wybieram się pierwszy raz w tym roku ale po kilku przystankach Woodstock spanie w takim momencie w hotelu wydaje się głupie :P

#9 edwa

edwa
  • 880 posts
  • SkądGdańsk, PL

Posted 07 April 2011 - 07:55

Michał, w Gdyni jest z tym ciężko w okresie openera, wszyscy są dosłownie wszędzie. Jednak nie szukajcie w Gdyni, a miejscowości w pobliżu - Rewa, Kosakowo, Pogórze (choć to prawie Gdynia), Pierwoszyno. One są bardzo blisko tak naprawdę choć nie wiem jak tam wygląda dojazd po koncercie. W Gdyni warto szukać miejsc w akademikach różnych uczelni - Akademia Morska, Akademia Marynarki Wojennej. Chyba, że chcecie luksus to no to mów to wymienię parę miejsc.

#10 rafer666

rafer666
  • 187 posts
  • SkądToruń

Posted 07 April 2011 - 09:04

Jak nie byłeś jeszcze na openerze to musisz wiedzieć, że nie ważnym jest gdzie, jak i czy śpisz ;] Bliżej samej imprezy będzie trzeba założyć topic openerowy i ustawić się na myapplowe piwko.

#11 smålandczyk

smålandczyk
  • 120 posts
  • SkądSmåland

Posted 07 April 2011 - 09:54

W Gdyni warto szukać miejsc w akademikach różnych uczelni - Akademia Morska, Akademia Marynarki Wojennej. Chyba, że chcecie luksus to no to mów to wymienię parę miejsc.

Jesli mozesz cos polecic z tego luksusu, to wymieniaj smialo. Akademiki, prywatne mieszkania oraz im podobne lokacje odpadaja.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users