Macbooki w Saturn Katowice

Posted 06 February 2016 - 17:46
Ja bralem wersje 840, wiec wyszlo mnie netto ponizej 5 tys.
iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE

Posted 06 February 2016 - 23:40
Wiem ze juz nieaktualne, ale mam pytanie, jak wyglada ta akcja "stare za nowe" w praktyce? Bo chyba nie przynoszę laptopa wartego 200zl a dają mi rabat 400.
Druga sprawa, orientuje sie ktoś, gdzie najtaniej dostanę rMBP 13? Wiem ze w sieciówkach jest po 5500, ale może gdzies jakieś rabaty? Głupie 5% to juz 275zl
Kwota rabatu zależy od wartości tego co kupujesz (a nie tego co oddajesz). Generalnie halom chodzi o to żeby sprzedać jak najwięcej (i miec alibii na niższą cenę), a nie żeby przyjąć jak najwięcej złomu.
Pomogłem ? - Lubię to

Posted 18 February 2016 - 09:43
Jakieś fajne ceny na imaki macie teraz?

Potrzebuje jakąś nawet podstawową konfiguracje, może być z wystawy, najlepiej retina, dowolnie 21 albo 27 cali.
Taniej = lepiej, bo do firmy.
Poczarujesz coś? ;D

Posted 18 February 2016 - 12:36
Model 27" MF886PL/A za 7 999 zł nówka sztuka?
Lub taniej ekspozycja.
Informujemy o promocyjnych cenach sprzętu Apple na Górnym Śląsku:)

Posted 18 February 2016 - 13:04
Cześć 
Jest szansa na jakąś lepszą cenę niż na stronie? Konkretnie mam na mysli rMBP 13" 8gb/128gb - czyli podstawowa konfiguracja. 
Mam na myśli nowy komputer. 
Dzięki i Pozdrawiam 

Posted 18 February 2016 - 13:11
Komputer: rMBP 13" / i7 2,8 GHz / 8 GB RAM / SSD 512MB
Telefon: iPhone SE / 64GB / iOS 10.3

Posted 18 February 2016 - 13:30
Też mam ten sam dylemat, najtańszy jest w media/saturn za 5349 zł, czekam do przyszłego tygodnia, może wpadnie jakaś ciekawa oferta

Posted 18 February 2016 - 14:12
Też mam ten sam dylemat, najtańszy jest w media/saturn za 5349 zł, czekam do przyszłego tygodnia, może wpadnie jakaś ciekawa oferta
Cześć
Jest szansa na jakąś lepszą cenę niż na stronie? Konkretnie mam na mysli rMBP 13" 8gb/128gb - czyli podstawowa konfiguracja.
Mam na myśli nowy komputer.
Dzięki i Pozdrawiam
Niestety modele MF839PL/A mają już bardzo niską marżę. -100 zł od ceny ze strony internetowej MM/Saturn da się zrobić, ale nic ponad to.
A Air 13 bazowa wersja?
teraz 4049 zł i na razie nic taniej, chyba że dobierzesz jakieś akcesoria/gwarancję to cena może spać jeszcze o 50 zł.
- Hipeq69 likes this

Posted 18 February 2016 - 19:09
Model 27" MF886PL/A za 7 999 zł nówka sztuka?
Lub taniej ekspozycja.
Kurcze cena rewelacja, ale nie wiem czy nie lepiej pójść w 21.5 - jednak sporo taniej.
A z ekspozycji co byś miał i w jakich cenach?

Posted 18 February 2016 - 20:08
Jednak Warto Pomyśleć o 27' !

Posted 19 February 2016 - 15:24
Od jutra do 23 lutego szykuje się w MediaMarktach bardzo ciekawa promocja na sprzęt komputerowy wszystkich marek 
Trochę uchylę rąbka tajemnicy specjalnie dla forumowiczów - na przykład podstawowy MacBook Air 13 będzie  bez żadnych ceregieli w cenie 3766 złotych  (przy obecnej cenie bazowej 4049), tak więc jak łatwo obliczyć będą rabaty -7% na sprzęt komputerowy. (No chyba że ten MacBook Air jutro podrożeje
 (przy obecnej cenie bazowej 4049), tak więc jak łatwo obliczyć będą rabaty -7% na sprzęt komputerowy. (No chyba że ten MacBook Air jutro podrożeje  )
)
Zapraszam do Czeladzi 
Edited by applescc, 19 February 2016 - 15:25.

Posted 19 February 2016 - 16:40
A miałem właśnie dzisiaj kupować MacBooka Pro 15-calowego na allegro, ale coś mnie tknęło żeby poczekać jeszcze przez weekend. Dobrze że tego nie zrobiłem  Wielkie dzięki za info
  Wielkie dzięki za info 

Posted 19 February 2016 - 16:56
Lojalnie uprzedzam że w czasie takich akcji mogą ceny wyjściowe iść nieco do góry, także nie miejcie proszę do mnie pretensji jakby co 

Posted 19 February 2016 - 21:56
Lojalnie uprzedzam że w czasie takich akcji mogą ceny wyjściowe iść nieco do góry, także nie miejcie proszę do mnie pretensji jakby co
Coś w tym może być, bo w tym momencie na stronie media są tylko 3 macbooki, 2x air 11 i mb 12", dzięki za info 

Posted 19 February 2016 - 22:20
Coś w tym może być, bo w tym momencie na stronie media są tylko 3 macbooki, 2x air 11 i mb 12", dzięki za info
Te 3 macbooki to są z outletu, bo sprawdzałem. Wszystkie normalne oferty zdjęli, czyli na pewno ceny pójdą w górę przed promocją. Pytanie tylko o ile...

Posted 20 February 2016 - 06:01
Nie, "wycwanili się"  eccch, pojawiło się obostrzenie w akcji "szczęśliwa 7%"... trzeba podjechać do sklepów MM po rabat na Maca i iPada:
 eccch, pojawiło się obostrzenie w akcji "szczęśliwa 7%"... trzeba podjechać do sklepów MM po rabat na Maca i iPada:
"Akcją promocyjną objęte są notebooki, tablety oraz komputery PC/AIO dowolnej marki (zwanymi dalej „Towarami”) dostępne w bieżącej ofercie Sklepu Media Markt, w którym Uczestnik dokonuje zakupu Towaru oraz w Sklepie internetowym https://mediamarkt.pl, z zastrzeżeniem że w niniejszej Akcji promocyjnej ze sprzedaży w Sklepie internetowym https://mediamarkt.pl wyłączone zostały wszystkie produkty marki Apple."

Posted 20 February 2016 - 13:11
Nie, "wycwanili się"
eccch, pojawiło się obostrzenie w akcji "szczęśliwa 7%"... trzeba podjechać do sklepów MM po rabat na Maca i iPada:
"Akcją promocyjną objęte są notebooki, tablety oraz komputery PC/AIO dowolnej marki (zwanymi dalej „Towarami”) dostępne w bieżącej ofercie Sklepu Media Markt, w którym Uczestnik dokonuje zakupu Towaru oraz w Sklepie internetowym https://mediamarkt.pl, z zastrzeżeniem że w niniejszej Akcji promocyjnej ze sprzedaży w Sklepie internetowym https://mediamarkt.pl wyłączone zostały wszystkie produkty marki Apple."
Byłem dzisiaj z rana w Media Markt i ku mojemu zdziwieniu, nie zwiększyli ceny za MacBooki   Wyrwałem podstawową wersję Pro 15 calową za 7857 zł. Po prostu rewelacja
  Wyrwałem podstawową wersję Pro 15 calową za 7857 zł. Po prostu rewelacja  Wielkie, wielkie dzięki applescc za info. A tym którzy się zastanawiają polecam szybko wybrać się po własną sztukę, bo byłem chwilę po otwarciu, a już sprzedawali gościowi następnego Maca, więc mogą się szybko skończyć
 Wielkie, wielkie dzięki applescc za info. A tym którzy się zastanawiają polecam szybko wybrać się po własną sztukę, bo byłem chwilę po otwarciu, a już sprzedawali gościowi następnego Maca, więc mogą się szybko skończyć 

Posted 20 February 2016 - 13:38
Do usług. Zachęcam do śledzenia wątku  jak tylko wiemy o jakichś promocjach w MSHP to informujemy
 jak tylko wiemy o jakichś promocjach w MSHP to informujemy 

Posted 20 February 2016 - 17:14
W M1 w Krakowie mieli 20 sztuk dzisiaj, nie wiem ile jeszcze zostało, kupiłem za 3765 z groszami  Tylko jak jest z gwarancją ? Bo mówią że tak czy siak 1 rok, nawet u nich..
 Tylko jak jest z gwarancją ? Bo mówią że tak czy siak 1 rok, nawet u nich..

Posted 20 February 2016 - 18:00
Jeżeli brałeś na fakturę diablo to faktycznie rok. Natomiast na rachunek - jeżeli np. 15. miesiąca użytkowania strzeliłaby płyta główna sama z siebie, to jeżeli dobrze rozumiem wg. europejskiego prawa sklep obowiązuje do 24. miesiąca rękojmia i możesz reklamować w każdym MM w kraju jako "towar niezgodny z umową".
Edited by applescc, 20 February 2016 - 18:01.

Posted 20 February 2016 - 18:53

Posted 20 February 2016 - 18:59
Na paragon brałem. Właśnie myślałem że na 2 lata i pytałem typa to powiedział że rok tak czy siak, nawet pytał chyba 2 czy 3 innych osób. Więc na bank na 2 ?

Posted 20 February 2016 - 19:27
Ja za kilka miesiecy dokupie ac i po klopocie.

Posted 21 February 2016 - 12:00
applescc dzięki za info, wczoraj zająłem sobie 1 sztukę Pro 13 do poniedziałku, bodajże 5021 wyjdzie (a jeszcze dzień wcześniej byłem w saturnie i pytałem o zniżkę, to nawet nie chcieli zejść o 50 zł z 5399 zł...). Taka moja drobna rada, nie dzwońcie na infolinie, bo to jakaś pomyłka ... Przez telefon z głównej informacji media dostałem info, że promocja nie dotyczy apple i że we Wro nie ma ani 1 pro w takim konfigu. Przyjeżdżam do swojego media, żeby się u pewnić a tam jeszcze z 5 sztuk no i promocja jak najbardziej dotyczyła maców  Także kto jeszcze nie kupił, niech to zrobi bo ciężko będzie o lepszą ofertę
 Także kto jeszcze nie kupił, niech to zrobi bo ciężko będzie o lepszą ofertę  

Posted 25 February 2016 - 07:16
Dla tych co nie zdążyli z promocją w Media-Markt, tym razem zapraszam do Saturna.
od 25.02 do 28.02 będzie obowiązywać promocja "Rabat technologiczny".
a) technologia procesora i3 – zniżka wynosi trzy procent (3%) od ceny brutto,
technologia procesora i5 – zniżka wynosi pięć procent (5%) od ceny brutto,
c) technologia procesora i7 – zniżka wynosi siedem procent (7%) od ceny brutto,
d) technologia dysku SSD – zniżka wynosi jeden procent (1 %) od ceny brutto z wykluczeniem komputerów gdzie występuje hybrydowy dysk twardy(HDD+SSD),
e) dedykowana karta graficzna – zniżka wynosi dwa procent (2%) od ceny brutto,
Rabaty sumują się, tak więc kupując podstawowego MB Air 13" dostajemy 5% + 1% = 6% rabatu ( 4 049 zł - 6% = 3 806,06 zł)
Tak samo jak w przypadku poprzedniej promocji, na sprzęt Apple możemy dostać zniżkę tylko w markecie, na stronie internetowej nie obowiązuje.
Link do Regulaminu:
https://saturn.pl/gf...hnologiczny.pdf
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users