Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Iphone 4 etui, pokrowiec

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 michv12

michv12
  • 32 postów

Napisano 12 marca 2011 - 13:06

Witam
Jakie etui, pokrowiec polecacie?
W tym temacie jest duży wybór a mojego pierwszego iphona chciałbym uchronić przed rysami, zabrudzeniami. Przeglądałem allegro oraz strony z akcesoriami i ciekawym tematem są :
iPod, iPhone, iPad :: Akcesoria iPhone :: Etui :: Belkin Etui z akrylu do iPhone 4G (przezroczyste) - Cortland - systemy graficzne
iPod, iPhone, iPad :: Akcesoria iPhone :: Etui :: Macally Flexible Clear Protective Case etui do iPhone 4 - Cortland - systemy graficzne
iPod, iPhone, iPad :: Akcesoria iPhone :: Etui :: Belkin etui z tworzywa termoplastycznego do iPhone 4G (przezroczyste) - Cortland - systemy graficzne
bądź:
iPod, iPhone, iPad :: Akcesoria iPhone :: Etui :: Macally Protective Snap-on Case w. Stand etui do iPhone 4 - Cortland - systemy graficzne

Czy pod ten plastik lub silikon wchodzi brud kurz kamyszki? Jak one wyglądają przy dłuższym użytkowaniu?

Pozdrawiam

---------- Wpis dodano o 13:00 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:40 ----------

znalazłem jeszcze :
SGP NEO Hybrid EX Bumper Case Iphone 4 @ wys. 0 zł (1483017504) - Aukcje internetowe Allegro

---------- Wpis dodano o 13:03 ---------- Poprzedni wpis dodano o 13:00 ----------

DYSTRYBUTOR etui SwitchEasy NUDE do iPhone 4 Wwa (1484065613) - Aukcje internetowe Allegro ten najbardziej mi się podoba:)

---------- Wpis dodano o 13:06 ---------- Poprzedni wpis dodano o 13:03 ----------[COLOR="Silver"]

---------- Wpis dodano o 13:06 ---------- Poprzedni wpis dodano o 13:06 ----------

i jeszcze jeden fajny : DYSTRYBUTOR etui SwitchEasy NUDE do iPhone 4 Wwa (1484065613) - Aukcje internetowe Allegro

#2 Sunmile

Sunmile
  • 241 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 marca 2011 - 16:51

Czytałem kilka miesięcy temu recenzję któregoś z tych przezroczystych Belkinów i były bardzo marne. Na 5 gwiazdek ok. 0,5 albo 1, dokładnie nie pamiętam. Jak chcesz jakiegoś dobrego silikonowca to polecam SwitchEasy VULCAN, a jak chcesz już konkretnej ochrony to Capsule Rebel.

#3 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 13 września 2011 - 13:33

Ja polecam skórzaną wsuwkę + folie na przód i tył. iPhone mam od kwietnia i do tej pory jego stan jest zupełnie idealny.

#4 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 13 września 2011 - 21:38

Jest jakiś polski dostawca firmy Switcheasy? ;) Wybaczcie za Offtopic, ale chciałbym kupić Switcheasy Vulcan Case, bardzo mi się podoba.

#5 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 13 września 2011 - 23:13

http://myapple.pl/ip...ic-iphonea.html

Zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych