Witam
Jakie etui, pokrowiec polecacie?
W tym temacie jest duży wybór a mojego pierwszego iphona chciałbym uchronić przed rysami, zabrudzeniami. Przeglądałem allegro oraz strony z akcesoriami i ciekawym tematem są :
iPod, iPhone, iPad :: Akcesoria iPhone :: Etui :: Belkin Etui z akrylu do iPhone 4G (przezroczyste) - Cortland - systemy graficzne
iPod, iPhone, iPad :: Akcesoria iPhone :: Etui :: Macally Flexible Clear Protective Case etui do iPhone 4 - Cortland - systemy graficzne
iPod, iPhone, iPad :: Akcesoria iPhone :: Etui :: Belkin etui z tworzywa termoplastycznego do iPhone 4G (przezroczyste) - Cortland - systemy graficzne
bądź:
iPod, iPhone, iPad :: Akcesoria iPhone :: Etui :: Macally Protective Snap-on Case w. Stand etui do iPhone 4 - Cortland - systemy graficzne
Czy pod ten plastik lub silikon wchodzi brud kurz kamyszki? Jak one wyglądają przy dłuższym użytkowaniu?
Pozdrawiam
---------- Wpis dodano o 13:00 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:40 ----------
znalazłem jeszcze :
SGP NEO Hybrid EX Bumper Case Iphone 4 @ wys. 0 zł (1483017504) - Aukcje internetowe Allegro
---------- Wpis dodano o 13:03 ---------- Poprzedni wpis dodano o 13:00 ----------
DYSTRYBUTOR etui SwitchEasy NUDE do iPhone 4 Wwa (1484065613) - Aukcje internetowe Allegro ten najbardziej mi się podoba:)
---------- Wpis dodano o 13:06 ---------- Poprzedni wpis dodano o 13:03 ----------[COLOR="Silver"]
---------- Wpis dodano o 13:06 ---------- Poprzedni wpis dodano o 13:06 ----------
i jeszcze jeden fajny : DYSTRYBUTOR etui SwitchEasy NUDE do iPhone 4 Wwa (1484065613) - Aukcje internetowe Allegro
Iphone 4 etui, pokrowiec
Rozpoczęty przez
michv12
, 12 mar 2011 13:06
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 marca 2011 - 13:06
Napisano 12 marca 2011 - 16:51
Czytałem kilka miesięcy temu recenzję któregoś z tych przezroczystych Belkinów i były bardzo marne. Na 5 gwiazdek ok. 0,5 albo 1, dokładnie nie pamiętam. Jak chcesz jakiegoś dobrego silikonowca to polecam SwitchEasy VULCAN, a jak chcesz już konkretnej ochrony to Capsule Rebel.
Napisano 13 września 2011 - 13:33
Ja polecam skórzaną wsuwkę + folie na przód i tył. iPhone mam od kwietnia i do tej pory jego stan jest zupełnie idealny.
Napisano 13 września 2011 - 21:38
Jest jakiś polski dostawca firmy Switcheasy?
Wybaczcie za Offtopic, ale chciałbym kupić Switcheasy Vulcan Case, bardzo mi się podoba.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty