Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

wykorzystanie ekranu ipad'a zamiat komputera/konsoli

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 musicArmani

musicArmani
  • 149 postów

Napisano 11 marca 2011 - 14:02

Bardzo fajny program everyair się zwie, kosztuje 4.99 $

A szkoda, bo iPad jako taki monitor zewnętrzny do jakiejś konsoli czy kamerki byłby fajny.

everyAir - remote desktop app for games, videos, music, and even productivity software

http://itunes.apple....d398138225?mt=8

Zamiast tv w konsoli bądź monitora komputera można użyć ekranu ipad'a . Jak się porozumiewa ze sprzętem można zobaczyć na tym filmiku , normalnie wtedy można pracować na ipadzie widząc ekran naszego komputera, od razu pisze ; dotyk działa ;) to nie jest tylko na zasadzie wykorzystania ekranu ipada , ale także możliwości dotykowych, na youtube widziałem jak facet na office 2007 pracował oczywiście za pomocą ipad'a

:roll:

#2 Maxavelli

Maxavelli
  • 1 040 postów

Napisano 11 marca 2011 - 14:48

To pokaz mi jak z konsoli przekierowac sygnal do iPada. Kupilem program ogladajac ten material i sie nacialem. Bo to, ze sie da, nie oznacza ze Sony sie na to zgodzi...

#3 musicArmani

musicArmani
  • 149 postów

Napisano 11 marca 2011 - 15:02

everyAir: Play PS3 games on any iOS device (iPhone, iPad, iPod) | PS3Hax Network

poradnik, najwyraźniej czegoś zabrakło u Ciebie

http://www.telix.pl/...os-3,39840.html
tu masz po polsku

---------- Wpis dodano o 17:02 ---------- Poprzedni wpis dodano o 16:54 ----------

To pokaz mi jak z konsoli przekierowac sygnal do iPada. Kupilem program ogladajac ten material i sie nacialem. Bo to, ze sie da, nie oznacza ze Sony sie na to zgodzi...

Aby skorzystać z dobrodziejstw everyAir należy posiadać: konsolę PlayStation 3, grę PS3, konwerter myszki/klawiatury PS3 Eagle Eye( interpreter wejścia), kartę przechwytywania wideo, komputer PC lub też MAC oraz oczywiście urządzenie z iOS.

#4 Adam Kaczor

Adam Kaczor
  • 689 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 listopada 2011 - 23:36

Sorry za odkopanie tematu ale nie chciałem zakładać nowego. Czy mogę ściągnąć jakąś aplikację tego typu? Bo teraz nie ma everyair ;( A szkoda

#5 Ka

Ka

• 6 050 postów
  • SkądKraków

Napisano 06 listopada 2011 - 08:38

Air display.

Albo:

iDisplay :: Products

#6 Adam Kaczor

Adam Kaczor
  • 689 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 listopada 2011 - 13:10

Dzięki wielkie ale teraz zdecydowałem się na Crazy Remote, ponieważ chcę widzieć cały ekran na iPad żeby grać w WoWa na przykład ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych