Chcialbym do mojego projektu dodac dwie rzeczy, opcje 'Search' po to by wyszukiwac tekst oraz chcialbym rowniez dodac tekst do wierszy. Stworzylem mozliwosc dodawania tekstu teraz opcja add, ale chcialbym w xCodzie wprowadzic rowniez tekst ktory bedzie niezmienny tz bedzie widoczny i nie poddawaniu edytowaniu.
[url]http://www.megaupload.com/?d=YCL4A1OZ[/url]
*Zamiescilem rowniez link z moja aplikacja jezeli ktos mialby czas spojrzec to z gory dziekuje.
*Oraz jak dodac obrazek do aplikacji, ktory byl by wyswietlany zamiast szarego kwadracika na iOSSimulatorze?

Dodanie nowych opcji do projektu.
Rozpoczęty przez
colololo11
, 06 mar 2011 15:33
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 marca 2011 - 15:33
Napisano 07 marca 2011 - 09:47
Taki trochę dziwny ten Twój projekt, bo zazwyczaj kontrolera tabeli daje się w osobnej klasie.
Może poczytaj dokładnie podręcznik Apple jak się robi tabelki. Nawet ja z moim kiepskim angielskim z tym podręcznikiem i gotowcem UITableView jaki daje XCode sobie kiedyś poradziłem:
Table View Programming Guide for iOS…
Może poczytaj dokładnie podręcznik Apple jak się robi tabelki. Nawet ja z moim kiepskim angielskim z tym podręcznikiem i gotowcem UITableView jaki daje XCode sobie kiedyś poradziłem:
Table View Programming Guide for iOS…
Napisano 07 marca 2011 - 17:16
Własnie jak podzielic tabelke na sekcje alfabetyczne?
Napisano 07 marca 2011 - 18:35
Napisano 07 marca 2011 - 18:40
@colololo11 - to jest forum dla Deweloperów, czyli osób programujących. Nie mamy na nim nic przeciw początkującym, z chęcią im pomagamy, ale bez przesady - nikt nie będzie prowadził Cię za rączkę.
Proszę abyś szukał sam odpowiedzi na swoje pytania i pytał dopiero gdy nie znajdzie na nie odpowiedzi.
Napisano 07 marca 2011 - 19:18
Jak wojtkow nie chcesz pomoc to nie, sa inni bardziej pomocni uzytkownicy forum ktorzy wskarza "droge" do xcode i itd.
Napisano 07 marca 2011 - 19:41
Mam wrażenie, że nie zrozumiałeś. Widać muszę napisać to wprost: każde następne pytanie na podobnym poziomie jak poprzednie wyląduje w koszu.
Napisano 07 marca 2011 - 20:34
Ale czemu i za co mialo by wyladowac w koszu? Bo nie rozumiem i w regulaminie tez nic nie znalazlem.
Napisano 07 marca 2011 - 20:45
Regulamin -> Zasady umieszczania postów -> krok pierwszy i trzeci to na początek
Regulamin -> o Moderacji to na koniec
Jeżeli chcesz kontynuować tą dyskusję to ta PW.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych