Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPod Shuffle 6G - opłaca się?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Verex13

Verex13
  • 1 093 postów
  • SkądTczew (k. Gdańska)

Napisano 05 marca 2011 - 22:20

Witam. Zbliża się wiosna, a z nią lato i tu pojawia się mój problem. Nie będę wszędzie tachał ze sobą iPhone'a czy iPoda Touch, i zastanawiam się nad zakupem iPoda Shuffle. Zastanawiam się, ponieważ jest to (nie)zwykła mp3, która nawet nie posiada wyświetlacza. Czy opłaca się ją kupić z iSpot? Aha, i nurtuje mnie jeszcze jedno pytanie.. W pudełku jest przełączka JACK-USB. Czy pliki przesyła się z iTunes, czy normalnie z folderów? Pozdrawiam. :)

#2 a11

a11
  • 511 postów

Napisano 05 marca 2011 - 23:01

Witam.
Zbliża się wiosna, a z nią lato i tu pojawia się mój problem. Nie będę wszędzie tachał ze sobą iPhone'a czy iPoda Touch, i zastanawiam się nad zakupem iPoda Touch 6g.

Zastanawiam się, ponieważ jest to (nie)zwykła mp3, która nawet nie posiada wyświetlacza.

Czy opłaca się ją kupić z iSpot?

Aha, i nurtuje mnie jeszcze jedno pytanie.. W pudełku jest przełączka JACK-USB. Czy pliki przesyła się z iTunes, czy normalnie z folderów?

Pozdrawiam. :)

Nie ma takiego iPoda jak shuffle 6G.
iPoda touch 6G też nie ma.
Chodzi co i shuffle oebcnej generacji (4G) ?

#3 bartek001b

bartek001b
  • 1 104 postów
  • SkądWłocławek

Napisano 05 marca 2011 - 23:05

nie ma wyswietlacza to pewnie o szufelke mu chodziDołączona grafika
albo 6g? czyli ipod nano 6g
Dołączona grafika
ja bym polecał nano 6g może słuzyc jeszcze jako zegarek i ma wiecej pamieci
muzyke przez itunes sie synchronizuje

#4 Verex13

Verex13
  • 1 093 postów
  • SkądTczew (k. Gdańska)

Napisano 06 marca 2011 - 16:35

Sorry, przez zmęczenie popełniłem kilka błędów w tym co chciałem napisać ;) już poprawione..

Mianowicie, chodzi mi o taką szufelke:
APPLE IPOD SHUFFLE 6G 2GB SREBRNY MC584RP/A FV23% (1462752111) - Aukcje internetowe Allegro
Tyle że z iSpot.

Rozumiem że ładowarka identyczna jak do iPhone?

A nano 6g sobie odpuszczę, bo na lato potrzebuję prostą mp3, którą mogę sobie przyczepić do koszulki, roweru czy spodnie..

---------- Wpis dodano o 16:35 ---------- Poprzedni wpis dodano o 16:33 ----------

nie ma wyswietlacza to pewnie o szufelke mu chodziDołączona grafika
albo 6g? czyli ipod nano 6g
Dołączona grafika
ja bym polecał nano 6g może słuzyc jeszcze jako zegarek i ma wiecej pamieci
muzyke przez itunes sie synchronizuje

Zegarek mam, a złącze Apple mi nie potrzebne, bo i tak wszystko jest z USB przez przełączkę..
6g sobie odpuszczę..

#5 Arek F.

Arek F.
  • 144 postów
  • SkądKraków

Napisano 06 marca 2011 - 16:40

To świetne rozwiązanie – też zakupiłem, nie mam ochoty wszędzie taszczyć ze sobą iPhone'a by tylko posłuchać muzyki. Co do kupna z iSpotu – niekoniecznie. Obserwuj sklepy internetowe i aukcje – na pewno znajdziesz kilkadziesiąt złotych taniej. Do iPoda utwory wgrywasz przez iTunes – tak jak w każdym innym iPodzie/iPhonie/iPadzie. :-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych