Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Bateria zewnętrzna - czym kierować się przy zakupie?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 gromadka7

gromadka7
  • 29 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 24 lutego 2011 - 09:28

Cześć, jestem nowy na forum, więc gdybym zrobił coś źle, to proszę o wyrozumiałość.

Przeglądałem wiele postów dotyczących zewnętrznego zasilania do iphone, ale wszystkie są stare, a od czasu ich publikacji na rynku pewnie pojawiły się nowe możliwości. Dlatego proszę o pomoc w wyborze zewnętrznej baterii do iphone 3g. Zależy mi na niezawodności, bezpieczeństwie dla iphone oraz na atrakcyjnej cenie - do 50-60zł.
Na allegro znalazłem coś takiego:

ZEWNĘTRZNA BATERIA DO iPhone 2G 3G GS iPod 1900mAh (1469317178) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Myślicie, że to dobry wybór? Z góry dziękuję za odpowiedzi, że najlepszy sprzęt kupi się za kwoty powyżej 200zł, bo przecież gdybym mógł tyle przeznaczyć na tą baterię, to tak bym zrobił.

#2 jasi0

jasi0
  • 625 postów

Napisano 24 lutego 2011 - 10:10

Na Twoim miejscu rozejrzał bym się raczej za baterią typu 'futerał'. Sam takiej używałem do iPhone 3G i bardzo sobie chwaliłem, tymczasm chyba chodzenie z takim wydłużeniem byłoby dość upierdliwe:)

np Battery Pack iPOWER do iPhone 2G 3G 3Gs 2000mAh (1469538637) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy z tych tańszych.

#3 gromadka7

gromadka7
  • 29 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 24 lutego 2011 - 10:26

Okej, dziękuję :) Gdyby ktoś miał inne propozycję, to proszę śmiało pisać!

#4 BrinX

BrinX
  • 319 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 24 lutego 2011 - 11:38

Baterie kupować najlepiej markowe. ie chińszczyznę. Jak chcesz to mam nigdy nie używanego Battery Packa Richard Solo.

#5 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 24 lutego 2011 - 12:21

A moglibyście podać jakieś przykłady na aukcjach w linkaczach? :]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych