Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Adium - nie dochodzące wiadomości GG

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 szymek

szymek
  • 49 postów
  • Skądszczecin

Napisano 21 lutego 2011 - 17:45

Witam. Od soboty nie dochodzą do mnie wiadomości które dostaje w momencie kiedy nie ma mnie dostępnego. Czy ktoś może też zauważył coś takiego u siebie? Bo praktycznie nic nie robiłem i z dnia na dzień przestały do mnie przychodzić wiadomosci. Kiedy jestem na komunikatorze wszystko jest w porządku, ale wystarczy że wyjdę na chwilę i kiedy ktoś coś do mnie akurat pisze to nic nie dochodzi :/ help Właśnie się ludzie mnie pytają czemu nie odpisuje, a nawet nie dochodzą wiadomości kiedy jestem dostępny... i nic mi nie miga że rozłączyło hmmmm :/

#2 ecrulo

ecrulo
  • 2 postów

Napisano 21 lutego 2011 - 18:03

Adium- nie działa gg, ani gtalk. Witam, Mam problem. Mianowicie już drugi dzień adium nie łączy mi się ani z transportem gadu gadu ani z podpiętym gmailem. Czytałam, zmieniałam proxy, serwer logowania i nic. Leży cały czas. Ktoś wie o co chodzi? Jak temu zaradzić?

#3 szymek

szymek
  • 49 postów
  • Skądszczecin

Napisano 21 lutego 2011 - 18:51

Hmmm mi od soboty adium same problemy sprawia, nie przysyła mi wiadomości, może coś tam zmienili? Ktoś wie ?

#4 ecrulo

ecrulo
  • 2 postów

Napisano 21 lutego 2011 - 19:16

No właśnie. Od kilku dni, mi się nie łączyło ale nie trwało to dłużej niż kilka godzin, a teraz na amen. Gdy jestem offline, nie mam dostępu do archiwum ani do kontaktów. Zainstalowałam tlena, ale tęsknię za adium i nie mam pojęcia jak kontakty i archiwum skopiować?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych