Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Słuchawki BT iPhone 3GS

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 DoMiQ

DoMiQ
  • 82 posts

Posted 15 February 2011 - 11:56

Nigdy nie malem słuchawek bezprzewodowych ;) dlatego prosilbym o rade, jakie kupić?! Potrzebuje słuchawek stereo do iPka 3GS.. jak rozumiem przez nie można normalnie prowadzić rozmowy, tzn. maja wbudowany mikrofon?! I czy sterowanie jak za pomocą pilota przy zwykłych sluchawkach działa normalnie?! Z gory dzięki za pomoc.. :)

#2 stkgsm

stkgsm
  • 36 posts

Posted 20 February 2011 - 19:11

Witam! Ja kupiłem w piątek HF Nokii BH-501, bo oryginalne przewodowe słuchawki apple i zamienniki rozniosłem jeżdżąc na desce snowboardowej. Dziś przetestowałem na stoku około 2-3h. Jak na sprzęt za 100zł spisuje się 5+ - nie spadają z uszu (co mnie niezmiernie wkurzało w pchełkach i zwykłych słuchawkach) - problem z kablem masz z głowy - duże przyciski volume + i -, oraz funkcyjny (w rękawicach bez problemu można je obsługiwać) - możliwość głosowego wybierania, oraz możliwością odbierania rozmów bez dotykania telefonu - można łączyć z innymi urządzeniami (np. z laptopem, wierzą itp.) - jakość dźwięku bez zastrzeżeń minus - delikatnie mnie bolało ucho (takie samo odczucie było mojej dziewczyny), więc pałąk mógłbyc z lepszego tworzywa lub lepiej wyprofilowana. - brak klawiszy << I> >> Zastanawiałem się nad BH-505, ale kolega miał i na stoku się nie sprawdziły.

#3 Smoczy

Smoczy
  • 4066 posts
  • SkądPrzemyśl

Posted 20 February 2011 - 19:25

Ja używam Motorola S9,ładnie i szybko się łączą z 3GS,bez problemu działa sterowanie iPodem z poziomu słuchawek,dźwięk jest czysty i bardzo mocny,jedyny minus to bateria,wystarczy na ok 4 godziny ciągłego odtwarzania,a jeśli chodzi o zasięg i rozmowy....to ok 5 metrów i nie gubi się,podczas rozmów świetnie się spisują,jedynie uszy bolą po dłuższym użytkowaniu i krótszy czas pracy na lekkim mrozie,na Allegro dostaniesz je za ok w przedziale cenowym 110 - 260,polecam:)

#4 DoMiQ

DoMiQ
  • 82 posts

Posted 20 February 2011 - 19:42

Dzięki za info.. szczerze powiedziawszy to już troszq po fakcie.. Wcześniej wyszukałem dwie pary, tj. Sony Ericsson MW600 - ma wbudowane radio FM, z różnych kometarzy wynika, że ma bardzo dobrze grają i zasięg też oki.. do tego wyświetlacz OLED do pokazywania granych utworów/radia, i dzwoniących osób.. niestety te opcje nie działają w iPhonie, ponieważ telefon nie posiada odpowiedniego profilu BT i Jabra BT3030 - super design kreowany na niesmiertelnik, całkiem dobre wykonanie, duże przyciski.. do tego dobre brzmienie słuchawek (chociaż jeszcze nie są wygrzane) i dobry zasięg (wg. producenta do 10m) Wygrały te drugie ;) Pozdro

#5 BiiJaye

BiiJaye
  • 3 posts

Posted 20 February 2011 - 20:06

i dobrze bo Jabra to bdb wybor, a brzmienie jest naprawde rewelacyjne, tylko dobrze trzeba powtykac w uszy :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users