Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Film na Ipad za windowsa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 mikolajf

mikolajf
  • 9 postów
  • SkądGöteborg, Szwecja

Napisano 08 lutego 2011 - 11:58

Witam, chce zobaczyc film nagrany w *.avi na moim ipadzie. Probowalem konwertowac programem Avi Video Server, ktory kupilem na AppStore. Mam tez zainstalowany Avi Video Server na windowsie na laptopie. I za nic mi to nie dziala. Ten prog jest ponoc prosty, ale nie wiem jak go uzywac zeby konwertowac pliki *.avi na pliki, ktore czyta ipad. Prosze o pomoc.

#2 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 08 lutego 2011 - 12:31

Konweruj HandBreake albo zrób JB zainstaluj XBMC i oglądaj filmy bez konwertowania wprost z udostępnionego folderu z filmami na PC lub zgraj film na dysk iPada ;) PS: Co tam jest ciekawego w Szwecji bo chcę zorganizować wypad tanimi liniami na Weekend?

#3 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 08 lutego 2011 - 12:39

Co tam jest ciekawego w Szwecji bo chcę zorganizować wypad tanimi liniami na Weekend?

Szwedki :))) Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać. Takie pytanie to już chyba powinieneś via PM zadać...

#4 mikolajf

mikolajf
  • 9 postów
  • SkądGöteborg, Szwecja

Napisano 08 lutego 2011 - 12:40

Hej, HB juz zrobilem, mam iphone explorer i moge nim przenosic pliki na ipada. Ale gdzie ten plik wkopiowac tak, zebym go mogl uruchomiac z ekranu ipada? Ten HBMC to skad wziasc? Szwecja ma sie dobrze, ale ostatnio strasznie wialo - dokad sie wybierasz? (mieszkam w GBG). pzdr mikolaj

#5 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 08 lutego 2011 - 12:41

To pytanie nie było skierowane do ciebie więc się nie wpierdzielaj dodatkowym spamem... ---------- Skopiuj do /var/mobile/media i zobacz czy będzie się wyświetlał i zobacz czy nie ma możliwości dodania filmu przez iTunes w zakładce iPad -> programy.i na samym dole Ps: Myśleliśmy o Malmo i zaliczyć Kopenhage tylko podobno strasznie drogie przejazdy są. ;-) U nas też wieje.

#6 mikolajf

mikolajf
  • 9 postów
  • SkądGöteborg, Szwecja

Napisano 08 lutego 2011 - 15:00

Hej, HB juz zrobilem, mam iphone explorer i moge nim przenosic pliki na ipada. Ale gdzie ten plik wkopiowac tak, zebym go mogl uruchomiac z ekranu ipada? Ten HBMC to skad wziasc? Szwecja ma sie dobrze, ale ostatnio strasznie wialo - dokad sie wybierasz? (mieszkam w GBG). pzdr mikolaj

#7 Gr3G18

Gr3G18
  • 112 postów
  • SkądBytom

Napisano 08 lutego 2011 - 15:24

Przecież są w AppStore programy, na których normalnie odtworzysz *.avi beż jakichkolwiek konwersji. Są też programy przesyłające wideo w czasie rzeczywistym z PC do iPada. Co kto woli ;]

#8 mikolajf

mikolajf
  • 9 postów
  • SkądGöteborg, Szwecja

Napisano 08 lutego 2011 - 22:05

Np. jakie? Mozna prosic o wskazowke?

Przecież są w AppStore programy, na których normalnie odtworzysz *.avi beż jakichkolwiek konwersji. Są też programy przesyłające wideo w czasie rzeczywistym z PC do iPada. Co kto woli ;]

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych