iPhone 4 czy nokia N8
Posted 08 February 2011 - 00:28
Posted 08 February 2011 - 00:48
Posted 08 February 2011 - 09:02
Posted 08 February 2011 - 09:12
Posted 08 February 2011 - 09:24
Posted 08 February 2011 - 09:37
Posted 08 February 2011 - 22:41
Ekhm.Mialem Nokie N8 i jezeli chodzi o jakosc wykonania i aparat to jest naprawde bardzo dobra. ale system ktory sie nazywa symbian jest bezndziejny ! po jednym dniu urzywania wystawilem nokie na aukcji i ja sprzedalem! do ios sie symbian nie umywa jest to najgorszy system w telefonach!
Posted 09 February 2011 - 13:23
Posted 09 February 2011 - 13:43
Posted 10 February 2011 - 22:04
Samsung Wave ?!
Ogólnie Samsung teraz do iphonów upodabnia...
Ogólnie to iPhony będą made in Samsung...
Posted 13 February 2011 - 11:19
Posted 14 February 2011 - 01:41
Napisz co Ci tak przeszkadzało w tym Symbianie bo doprawdy nie rozumiem. Mam N8 i Symbian na niej jest tak samo przyjazny jak Android czy iOS, może ma mniej animacji i wodotrysków...Mialem Nokie N8 i jezeli chodzi o jakosc wykonania i aparat to jest naprawde bardzo dobra. ale system ktory sie nazywa symbian jest bezndziejny ! po jednym dniu urzywania wystawilem nokie na aukcji i ja sprzedalem! do ios sie symbian nie umywa jest to najgorszy system w telefonach! jezeli chcesz dobre zdjecia to kup sobie aparat ! bo telefonem to nawet 12mpx w noki daj sobie spokoj po pierwsze dlugo lapie ostrosc! w ciemnych miejscach to juz w ogole! lekko ruszysz aparatem i zdjecie rozmazane! nawet lampa blyskowa nic tu nidaje. wybor prosty iphone 4 .
Co do aparatu to się uśmiałem. Najpierw piszesz, że aparat jest bardzo dobry, a potem, że beznadziejny:) Może Twój post jest po prostu kłamliwy i N8 w ręku nie miałeś. Ja robiłem zdjęcia N8 na koncercie, przy dymie, w ciemnościach, przy stroboskopach i wyszły lepiej niż moim 4 letnim Canonem. Więc o czym Ty mówisz?
A odpowiadając na pytanie z tematu: na myApple wybór jest prosty: iPhone4. Na n8forum wybór jest równie prosty: Nokia N8.
A na poważnie jeśli Ci zależy na filmowaniu i zdjęciach bardziej niż na surfowaniu po necie to kup N8. Nawigacja też bezpłatna.
Posted 14 February 2011 - 19:18
Napisz co Ci tak przeszkadzało w tym Symbianie bo doprawdy nie rozumiem. Mam N8 i Symbian na niej jest tak samo przyjazny jak Android czy iOS, może ma mniej animacji i wodotrysków...
Co do aparatu to się uśmiałem. Najpierw piszesz, że aparat jest bardzo dobry, a potem, że beznadziejny:) Może Twój post jest po prostu kłamliwy i N8 w ręku nie miałeś. Ja robiłem zdjęcia N8 na koncercie, przy dymie, w ciemnościach, przy stroboskopach i wyszły lepiej niż moim 4 letnim Canonem. Więc o czym Ty mówisz?
A odpowiadając na pytanie z tematu: na myApple wybór jest prosty: iPhone4. Na n8forum wybór jest równie prosty: Nokia N8.
A na poważnie jeśli Ci zależy na filmowaniu i zdjęciach bardziej niż na surfowaniu po necie to kup N8. Nawigacja też bezpłatna.
Zamulanie, UI niedostosowane do pojemnościowych ekranów, brak podstawowych aplikacji i to że w tym roku przestanie być wspierany przez nokię. Symbian to zabytek (co potwierdza nawet CEO Noki) i nie ma sensu się w to pakować. Z zakupem noki poczekałbym do pierwszych modeli z WP7
Posted 14 February 2011 - 22:37
Zamulanie, UI niedostosowane do pojemnościowych ekranów, brak podstawowych aplikacji i to że w tym roku przestanie być wspierany przez nokię. Symbian to zabytek (co potwierdza nawet CEO Noki) i nie ma sensu się w to pakować. Z zakupem noki poczekałbym do pierwszych modeli z WP7
Zamulanie UI? - hmmm...nie zauważyłem, choć iP chodzi trochę płynniej, przyznaję.
Niedostosowanie do ekranów pojemnościowych - po tym widać, że N8 na oczy nie widziałeś
Brak podstawowych aplikacji - to znaczy jakich? Wymień je bo ja znalazłem wszystko co miałem na iOS i Androidzie.
Nikt nie powiedział, że Symbian przestanie być wspierany, tylko, że WM7 będzie głównym systemem Nokii...
Proszę o odpowiedź, albo uznam, że jesteś kolejnym nie znającym tematu głosicielem, że Symbian to badziew...
Posted 14 February 2011 - 22:53
Posted 14 February 2011 - 23:33
Oczywiscie, ze Symbian to badziew, nawet CEO Nokia tak twierdzi
Jak to dobrze mieć własne zdanie:)
Posted 15 February 2011 - 07:05
Posted 15 February 2011 - 12:28
Odpowiedz prosta i jednoznaczna iP. Co prawda sam bym go nie kupil ale Ci go poradze bo N8 to badziewie na symbianie i jak sie przywiesi czasami to szkoda gadac, rozmieszczenie i praca tez nie jest na wysokim poziomie pomimo ze sluchawka kosztuje nowa 1500PLNów
Ludzie...Uczono was w szkole uzasadniania swojego zdania?
Posted 16 February 2011 - 08:33
Ludzie...Uczono was w szkole uzasadniania swojego zdania?
kolego ale chcesz coś osiągnąć tym że zaczynasz szczekać na wszystkich bo wybierają iP ?
z symbianem spędziłem długi okres i po przejściu na iP to jak zderzenie z inna rzeczywistością full programów nie osiągalny dla symbiana appstore na takim poziomie już nie mówię o innym "sklepie"
najważniejsze teraz przy nokii n8 to to że nokia rezygnuje z symbiana więc dla mnie kupić teraz ten sprzęt to strzelić sobie w kolano.
a to że Nokia jako prekursor symbiana jeszcze dokłada do pieca mówiąc że ten system to tragedia to już wskazuje według mnie wybór w tym temacie.
Posted 16 February 2011 - 13:07
Posted 16 February 2011 - 13:36
Posted 16 February 2011 - 16:04
Posted 16 February 2011 - 16:24
Posted 16 February 2011 - 16:51
Posted 16 February 2011 - 17:09
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users