Znalazłem na serwisie aukcyjnym Maca Mini G4 w licytacji za 315 zł. Oczywiście jest to cena która jest w danej chwili, ale chcę się was zapytać. Czy opłaca się za tyle (do 500zł) dać za tego Maca? Oto jego specyfikacja:
Apple MAC MINI PPC G4 PowerPC G4 1.42 GHz RAM 1 GB dysk Seagate 80 GB napęd MATSHITA Combo karta graficzna ATI Radeon 9200 32MB Ethernet 100, DVI, firewire, 2x USB 2.0 płyta instalacyjna MacOS
I mam teraz pytanie, bo widzę gdy przeglądam wasze Macowe biurka to widzę, że macie inny wygląd właśnie owego biurka niż jest na tym Macu czyli: Kliknij, aby przejść do obrazka. Sądzę, że to jest kwestia systemu i tutaj nasuwa się kolejne pytanie, czy da rade na nim zainstalować właśnie ten najnowszy system operacyjny? I czy jest on w miarę szybki do początków zabawy z Makiem i siedzeniem w internecie na nim? Oraz kolejna kwestia, widziałem że wy zmieniacie ikonki w docku i wygląd docka oraz jabłka u góry. Czy właśnie na tym systemie da rade też to zmienić? Aha i jeszcze zauważyłem, że ma system po angielsku. Język da rade zmienić bez problemu?
Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedź.