Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zajętość systemu ( CPU RAM SIEĆ)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 redelek

redelek
  • 61 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 10:25

Witam, Czy macie Państwo jakiś dodatek lub program który na bieżąco podaje zużycie procesora, pamięci ram, sieci zajętości dysku aktualny IP? W Ubuntu dodawałem sobie taki Widget do paska i po sprawie tu za boga nie mogę znaleźć :(. Wiem że są dodatki do DASHBORD ale mi nie o to chodzi chcę żeby to było przypięte np. na pulpicie i cały czas widoczne. Będę wdzięczy za sugestie Pozdrawiam Redelek

#2 Chip

Chip
  • 1 571 postów
  • SkądKraków

Napisano 02 lutego 2011 - 12:15

To sobie znajdź na forum jak przypiąć widget do biurka. Taka propozycja, bo wydaje mi się, że to jedyne rozwiązanie, a nawet jeśli nie jedyne to najlepsze. Widget, który można polecić to iStat Pro.

PS Na forum lepiej szukać przez google dodając formułę: 'site:myapple.pl'. Wyszukiwarka forumowa jest dość kiepska...

PSS A jak chcesz mieć to w pasku menu to polecam iStat Menus.

#3 redelek

redelek
  • 61 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 13:59

Dzięki o to chodziło

#4 macieks72

macieks72

• 9 873 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 14:54

fajnie, powiem Ci nawet że to wyskakuje na trzeciej pozycji w googlach po wpisaniu "ram cpu widget mac osx".

#5 Chip

Chip
  • 1 571 postów
  • SkądKraków

Napisano 02 lutego 2011 - 17:17

fajnie, powiem Ci nawet że to wyskakuje na trzeciej pozycji w googlach po wpisaniu "ram cpu widget mac osx".

fajnie, ale jemu nie chodziło o sam widget w dashboard.

Wiem że są dodatki do DASHBORD ale mi nie o to chodzi chcę żeby to było przypięte np. na pulpicie i cały czas widoczne.

#6 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 02 lutego 2011 - 17:35

Yahoo! Widgets: useful, fun, beautiful little apps for Mac and Windows

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych