Zajętość systemu ( CPU RAM SIEĆ)
Rozpoczęty przez
redelek
, 02 lut 2011 10:25
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 lutego 2011 - 10:25
Witam,
Czy macie Państwo jakiś dodatek lub program który na bieżąco podaje zużycie procesora, pamięci ram, sieci zajętości dysku aktualny IP? W Ubuntu dodawałem sobie taki Widget do paska i po sprawie tu za boga nie mogę znaleźć
.
Wiem że są dodatki do DASHBORD ale mi nie o to chodzi chcę żeby to było przypięte np. na pulpicie i cały czas widoczne.
Będę wdzięczy za sugestie
Pozdrawiam
Redelek

Napisano 02 lutego 2011 - 12:15
To sobie znajdź na forum jak przypiąć widget do biurka. Taka propozycja, bo wydaje mi się, że to jedyne rozwiązanie, a nawet jeśli nie jedyne to najlepsze. Widget, który można polecić to iStat Pro.
PS Na forum lepiej szukać przez google dodając formułę: 'site:myapple.pl'. Wyszukiwarka forumowa jest dość kiepska...
PSS A jak chcesz mieć to w pasku menu to polecam iStat Menus.
PS Na forum lepiej szukać przez google dodając formułę: 'site:myapple.pl'. Wyszukiwarka forumowa jest dość kiepska...
PSS A jak chcesz mieć to w pasku menu to polecam iStat Menus.
Napisano 02 lutego 2011 - 13:59
Dzięki o to chodziło
Napisano 02 lutego 2011 - 14:54
fajnie, powiem Ci nawet że to wyskakuje na trzeciej pozycji w googlach po wpisaniu "ram cpu widget mac osx".
Napisano 02 lutego 2011 - 17:17
fajnie, powiem Ci nawet że to wyskakuje na trzeciej pozycji w googlach po wpisaniu "ram cpu widget mac osx".
fajnie, ale jemu nie chodziło o sam widget w dashboard.
Wiem że są dodatki do DASHBORD ale mi nie o to chodzi chcę żeby to było przypięte np. na pulpicie i cały czas widoczne.
Napisano 02 lutego 2011 - 17:35
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych