Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

W gotowości = w użyciu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Felmyst

Felmyst
  • 251 postów
  • SkądNowy Sącz

Napisano 01 lutego 2011 - 21:42

Witam. Mam problem z iPhone 3GS 4.2.1, bo zarówno "w użyciu" jak i "w gotowości" zawsze jest tyle samo, sam telefon znacznie krócej trzyma baterie. Nawet jeśli nic na nim nie robię to muszę go załadować wieczorem bo do rana już nie wytrzyma. Wcześniej czytałem podobne tematy, ale teraz jakby temat ucichł, a ja wciąż problemu nie rozwiązałem :/ Nie jest to wina SBsetting (skasowałem i nic nie pomogło).

#2 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 01 lutego 2011 - 21:56

Było wiele razy na forum, problem jest znany, przejrzyj ten temat: http://myapple.pl/ip...ie-baterii.html

#3 Felmyst

Felmyst
  • 251 postów
  • SkądNowy Sącz

Napisano 01 lutego 2011 - 22:24

21 stron i znaczna część z tego to właśnie marudzenie że mają podobny problem ludzie, lub pytanie czy zrobienie restore pomoże :/

#4 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 01 lutego 2011 - 22:48

Skoro tyle stron to widać że problem jest nie rozwiązany ale też nie występuje u wszystkich, np w moim przypadku nic takiego się nie dzieje.

#5 ptrq

ptrq
  • 812 postów
  • SkądOpole

Napisano 01 lutego 2011 - 23:32

U mnie też problem występuje. Miałem to chociażby wczoraj - po 5-ciu godzinach zauważyłem że czas użycia i w gotowości się w ogóle nie różniły.. Zrobiłem to co zwykle, czyli restart. Do dziś nic, hula jak powinno. Na 100% jest to problem 4.2.1 (nie wiem czy zależne od modelu, ale na starym 3G ani razu tego nie zauważyłem, a użytkowałem tak samo jak 3GS), a niestety ja softu nie zmienię, bo dopiero zacząłem kolekcjonować SHSH.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych