Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nie mogę wgrać filmu...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mania96

Mania96
  • 7 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 lutego 2011 - 20:17

Mam pytanie, mam film w odpowiednim formacie, mp4, ale ciągle nie mogę dodać do do biblioteki itunes. Ten film ma ok. 300 MB, wcześniej udało już mi się wgrać filmy, ok. 10 MB ale teraz jakoś nie mogę wgrać tego większego. Proszę o pomoc :) iPhone 3gs

#2 MichałKrk

MichałKrk
  • 40 postów
  • SkądKraków

Napisano 01 lutego 2011 - 20:25

Właśnie miałem pisać o tym samym problemie :P ale format to już raczej mp4 skoro film ;)

#3 misiaa1996

misiaa1996
  • 48 postów

Napisano 01 lutego 2011 - 20:25

przekonwertowałaś?

#4 Mania96

Mania96
  • 7 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 lutego 2011 - 20:33

No chyba tak.Plik jest mp4, a nie mp3- pomyłka.

#5 Meduza

Meduza
  • 736 postów
  • SkądTønsberg, NO; Los Angeles, USA

Napisano 01 lutego 2011 - 20:35

Film w formacie mp3? mp3 to muzyka.. a film to mp4. sprawdź to.: ) potem sprawdź czy film odtwarza się w innych playerach (Windowsowy, lub polecam Media Player Classic) @edit ten sam czas postu :) Pomin pierwszy punkt

#6 MichałKrk

MichałKrk
  • 40 postów
  • SkądKraków

Napisano 01 lutego 2011 - 20:43

W moim przypadku nie dam rady sprawdzić na windzie a na macu żaden program nie chce go otworzyć ( ten film to został przekonwertowany z avi w PYM )

#7 Gregory

Gregory

• 2 737 postów
  • Skądᴧ̊

Napisano 01 lutego 2011 - 20:55

W moim przypadku nie dam rady sprawdzić na windzie a na macu żaden program nie chce go otworzyć ( ten film to został przekonwertowany z avi w PYM )

A przy jakich ustawieniach został przekonwertowany? Standardowych do iPhone'a, czy zaawansowanych? Wyeksportował się w całości?

Jeżeli wyeksportowanego filmu nie możesz otworzyć w QuickTime Playerze, to tym bardziej nie dodasz go do iTunes. Wygląda na to, że wygenerowany plik jest uszkodzony, spróbuj wyeksportować film jeszcze raz.

#8 Mania96

Mania96
  • 7 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 lutego 2011 - 20:57

film jest w formacje mp4 i odtwarza się na KMPlayer.

#9 MichałKrk

MichałKrk
  • 40 postów
  • SkądKraków

Napisano 01 lutego 2011 - 21:20

Standardowe na iphone'a. Wyeksportowałem go ponownie ale to nic nie dało może przyczyną jest to że ten film jest w mkv i jest za duży?

#10 Meduza

Meduza
  • 736 postów
  • SkądTønsberg, NO; Los Angeles, USA

Napisano 01 lutego 2011 - 22:31

spróbujcie przez Freemake Video Converter - bardzo przyjazny programik. Możecie też spróbować Allok Converter. Nie wiem czy to załatwi sprawę, ale spróbować można.

#11 mikolajf

mikolajf
  • 9 postów
  • SkądGöteborg, Szwecja

Napisano 02 lutego 2011 - 00:05

Ja tez nie moge dodac skonwertowanego filmu do Ipada konwertowalem Any Video Converterem). Czy trzeba zrobi jakis sztuczki z tym redsnOw czy Cydia robic? Bo nie mam pojecia jak to ugryzc. Zielony jestem....czytam czytam te maile i nic nie kapuje.Prosze uprzejmie o pomoc.

#12 antonib

antonib
  • 62 postów
  • SkądKatowice/Rzeszów

Napisano 02 lutego 2011 - 00:28

Polecam Format Factory. Elegancko konwertuje z różnych formatów, można też wybrać gotowe urządzenie /np. Iphon/ na które ma być przekonwertowany. Kilka pełnometrażowych DVD wrzuciłem do Iphona. Program jest za free.

#13 Micke69

Micke69
  • 3 postów
  • SkądNowy Sącz, PL

Napisano 02 lutego 2011 - 00:47

Krok po kroku: 1. Konwertujesz film na mp4
2.Znajdując filmik na komputerze naciskasz prawy przycisk myszy i dajesz odtwórz za pomocą iTunes albo quickplayer (nie wiem z czego korzystasz
3.Film sie wtedy zapisuje na iTunes i wysylasz go do urządzenie (dla ciemnych Film wysylasz do urządzenia podlaczajac go do kompa włączając ikonke urządzenia potem FILMY a na koncu to sie domyslicie bo nie chce mi sie pisać na ipadzie ) pozdrawiam, micke69

---------- Wpis dodano o 00:47 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:44 ----------

Acha i jeżeli chodzi o programy do konwertowania polecam jak kolega poniżej formatfactory programik free i szybko formatuje

#14 Mania96

Mania96
  • 7 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 lutego 2011 - 20:27

Dziękuje wszystkim za pomoc, już mi się udało wgrać ten film.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych