Witam. Jak w temacie. Da się coś z tym zrobić? iPhone się normalnie ładuje, ale iTunes się po prostu zawiesza i nie odpowiada. Próbowałem przeinstalowywać i resetować kompa.

iTunes się zawiesza po podłączeniu iPhona
Rozpoczęty przez
lares
, 29 sty 2011 12:04
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 stycznia 2011 - 12:04
Napisano 29 stycznia 2011 - 12:16
Jaki model jakie oprogramowanie?
Napisano 29 stycznia 2011 - 12:16
Najnowszy iTunes? Mac czy Win? Musisz zawsze podać więcej szczegółów.
Napisano 29 stycznia 2011 - 12:55
Windows 7 Home Premium, iTunes najnowszy, przed chwilą pobrany ze strony Apple.
Napisano 29 stycznia 2011 - 22:25
Jaki model i firmware iPhone?
Napisano 29 stycznia 2011 - 23:06
iPhone 3GS firmware 4.2.1 nie jailbreakowane

Napisano 10 marca 2011 - 19:38
Od wczoraj mam to samo, omg nerwica mnie zaraz dopadnie :/
Zrobilem wczoraj update do ostatniej wersji itunes aby zainstalowac 4.3, dawno nie czyscilem ipka wiec postanowilem wgrac czyste oprogramowanie, juz wczoraj mu cos odbijalo, dzis po ciezkich bojach udalo mi sie za drugim razem przywrocic iphona i postawic jako nowy i itunes go wykryl, wgralem programy, nastepnie chcialem wgrac muze, itunes sie zawiesil podczas wgrywania 487 kawalka na 488 omg zalamka, czekalem z pol godziny i dupa itunes wisial, a na ipku synchro, odlaczylem i zaczal od nowa nie wykrywac telefonu, jak podlaczam to itunes nie reaguje przez jakies 2 minuty po czym dziala ale ipka nie ma... w diagnostyce go widzi lol, raz wyskoczyl blad ze ten telefon nie zadziala bo nie mam mobileme wtf? no nie mam i co z tego? lol szok
Jakies pomysly?
sys to w7 x64 z sp1, probowalem wszystkie porty usb + huby, czyscilem rejestr, przeinstalowywalem itunes ze 3 razy, naprawialem ze 2 i dalej kupa... iphone nigdy nie mial jb
Po cholere robilem update to nie wiem xD
Update O.o teraz go widzi lol
Napisano 17 marca 2011 - 22:19
Podłączam się pod temat, bez sensu zakładać 100 takich samych tematów.
Po aktualizacji iTunes gdy podłącze iPhona i włącze synchronizację wiesza się aplikacja iTunes.
iPhone 3G 4.2.1 Jailbrake.
Najnowszy iTunes.
Napisano 29 marca 2011 - 16:00
Itunes zawiesza się podczas podłączenia Iphone'a
Witam, mam mały problem z Iphonem 4 (oprogramowanie 4.3, teraz udało mi się rozpocząć ściąganie 4.3.1) i z Itunes'em (10.2.1) na Windowsie 7.
ITunes zawiesza się gdy podłączam Iphone (ładowanie jest i samo okno programu się otwiera) i nic nie mogę zrobić w Itunes, ale jak tylko odłącze Iphone to się "odwiesza", czyli jest normalny.
Jak mówiłem Iphone się ładuje zarówno przed ładowarkę jak i komputer, więc kabel chyba w porządku.
Możliwość wgrania czegoś itp. przez Itunesa mam tylko wtedy, kiedy włącze komputer i od razu podłącze Iphone'a, choć zdarzyło się, że nawet wtedy się zawieszał.
Wcześniej nie było problemów, Itunes już reinstalowałem.
Ktoś wie co zrobić? Strasznie irytujący i utrudniający wgrywanie plików problem.
Nie robiłem nigdy jailbreak'a.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych