Mam kilka pytań w związku z pewnym maczkiem.
Komputery :: iMac :: Apple iMac 21,5″ 3.06GHz(i3) 4GB/500GB/ATI Radeon HD 4670 - Cortland - systemy graficzne
Chodzi dokładnie o powyższy model. Aktualnie posiadam mac mini no ale niestety nie wyrabia przy ponad 1000 warstw w photoshopie dlatego muszę mieć szybszą maszynę.
Trochę się naczytałem tych postów - i tych złych i tych dobrych - w sumie kto nie ryzykuje ten nie ma i to okej rozumiem. No ale do rzeczy...
1. Czy istnieje opcja podłączenia xboxa do imaca?
2. Jeżeli nie to czy istnieje możliwość podłączenia imaca do drugiego monitora? W ten sposób aby drugi monitor pokazywał mi pół ekranu z iMac'a?
3. No nie ukrywam że trochę się obawiam tego że to iMac to generalnie "błysk" a nie "mat" i tutaj pytanie do jakiegoś grafika - czy idzie się przyzwyczaić do własnego odbicia w matrycy? Czy faktycznie to aż tak przeszkadza? (iMac był by u mnie ustawiony tyłem do okna)
4. O co chodzi z tym kurzem (bo nadal tego nie rozumiem do końca) - jakoś trzeba specjalnie dbać o to aby komputer się nie kurzył? (codziennie biegać ze szmatką i ścierać
5. Aktualnie mam monitor 22 cale i powiem szczerze że w moim pokoju to się wydaje dosyć spory monitor - tzn. większego nie potrzebuję więc pewnie przy 21,5 też nie odczuję różnicy? (aż tak wielkiej?)

This topic is locked