Czesc, mam pytanie co zrobic. Sprobowalem otworzyc w iweb plik html. Teraz wyskakuje mi komunikat "Can't open file ..." i iweb sie zamyka. Probowalem tez w ten sam sposob otworzyc theme z katalogu iweb ale znowu ten sam komunikat. Wczesniej przygotowalem strone w iweb, staralem sie znalezc jakis plik, ktory bylby zwiazany z aplikacja iweb ale nie ma. Co mam robic. Od nowa zainstalowac ??? Ale wtedy strace strone ktora wczesniej przygotowalem.
Prosze o pomoc.

iweb - otwieranie pliku
Started by
dreco
, 20 Jan 2011 11:48
2 replies to this topic
Posted 20 January 2011 - 11:48
Posted 21 January 2011 - 09:10
To co nikt z ekspertow nie wie jak sobie z tym problemem poradzic. Jest jedno rozwiazanie, tak mi sie wydaje. Czy ktos moglby utworzyc plik w iweb i przyslac mi na maila. Nic nie musi w nim byc wystarczy ze bedzie to pusty plik. Wtedy sprobuje otworzyc. Z tego co pamietam pliki w iweb maja rozszerzenie .site2 Moj adres e-mail eco@poczta.fm
Posted 21 January 2011 - 09:45
Nie zbyt rozumiem co chcesz osiągnąć. Aby otworzyć projekt w iWeb wystarczy kliknąć na niego dwa razy i wszystko powinno się poprawnie otworzyć. Samych plików html raczej nie otworzysz. Wytłumacz dokładniej swój problem bo tak to nie do końca wiem o co ci chodzi...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users