Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

kontrola rodzicielska sms

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 daniello23

daniello23
  • 195 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 16 stycznia 2011 - 23:18

Cześć, mam pytanie, czy jest na iPhona program do kontroli sms w innym iphonie? Chodzi o to, żeby można było sprawdzić na stronie internetowej, lub jakoś inaczej wiadomości odebrane i wysłane na czyjś telefon komórkowy (iphone), kontrola rodzicielska na iphonie?

#2 KLF

KLF
  • 13 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 stycznia 2011 - 23:49

to raczej nie kontrola rodzicielska tylko szperanie w prywatności - nawet jeśli jest to dziecko. Każdy ma prawo do prywatności i podstawowych praw człowieka, które w tym momencie planujesz jej/jemu złamać. Jak masz powody do niepokoju to spróbuj najpierw ze swoim (domysły) dzieckiem porozmawiać. Rodzic powinien wspierać i uczyć a nie szpiegować. a teraz na temat: Nie znam takich i mam nadzieję, że takich nie ma

#3 radek96

radek96
  • 758 postów

Napisano 16 stycznia 2011 - 23:51

Szpiegowsto? :) Tak jak napisał kolega wyżej jest to naruszenie prywatności.

#4 daniello23

daniello23
  • 195 postów
  • SkądWrocław, PL

Napisano 17 stycznia 2011 - 10:38

Już znalazłem program: SPYphone

#5 Naoss

Naoss
  • 32 postów
  • SkądPrzemyśl/Rzeszów

Napisano 17 stycznia 2011 - 10:38

Hej . Jeżeli masz telefon w orange i jesteś zarejestrowany na stronie to jest taka możliwość , ale jest jeden haczyk kod potwierdzający logowanie przychodzi smsem . Wiec raczej nikłe szanse , chyba że "pożyczysz" telefon na 15 min :P

#6 MRCOFFEE

MRCOFFEE
  • 463 postów

Napisano 17 stycznia 2011 - 11:34

Masz małe dzieci ? jak będziesz miał to będziesz chciał (a nawet musiał) wiedzieć gdzie dziecko np 7- 10 letnie jest

#7 straubus

straubus
  • 390 postów
  • SkądOpole/ Prudnik

Napisano 17 stycznia 2011 - 11:50

Tyle że które dziecko 7 letnie ma iPhona... nie znam takich

#8 Sunmile

Sunmile
  • 241 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 stycznia 2011 - 11:58

Nie wiem ile lat ma dziecko, ale na jego miejscu gdybym o tym się dowiedział złożyłbym doniesienie na policji. Coś takiego to już przesada, totalny brak zaufania do dziecka.

#9 AlienMichal

AlienMichal
  • 237 postów

Napisano 17 stycznia 2011 - 12:23

Także moim zdaniem to jest chore... To jest w ogóle legalne? Później dziecko będzie miało traumę z dzieciństwa, że ktoś mu czytał esy wszystkie... =\ Zastanów Cię czy Ty byś chciał, aby ktoś chciał czytać wszystkie Twoje intymne sms-y?

#10 ToFFiK12

ToFFiK12
  • 146 postów

Napisano 17 stycznia 2011 - 12:29

Także moim zdaniem to jest chore... To jest w ogóle legalne? Później dziecko będzie miało traumę z dzieciństwa, że ktoś mu czytał esy wszystkie... =\ Zastanów Cię czy Ty byś chciał, aby ktoś chciał czytać wszystkie Twoje intymne sms-y?

Nie, to nie jest legalne jak było napisane wyżej.

#11 AlienMichal

AlienMichal
  • 237 postów

Napisano 17 stycznia 2011 - 14:24

Już znalazłem program: SPYphone

No to młody ma pozamiatane.

#12 Krukct

Krukct
  • 936 postów

Napisano 17 stycznia 2011 - 14:34

No to młody ma pozamiatane.

Coś mi się wydaje, że tu nie chodzi o dziecko, ale nie osądzam, nie moja sprawa.

#13 Verex13

Verex13
  • 1 093 postów
  • SkądTczew (k. Gdańska)

Napisano 17 stycznia 2011 - 14:53

Hmm.. Tak jak koledzy wyżej pisali - naruszenie prywatności. Czy Daniello23 - autor wątku - chciałby żeby ktoś czytał jego smsy i zawsze jak coś się nie podoba przyłazil i opier.... ??? Bo ja bym tak nie chciał, i mam nadzieję że nikt nie będzie na tyle głupi żeby naruszać czyjąłś prywatność a tymbardziej smsy do kumpli czy dziewczyny... @Krukct - też mi się tak wydaje.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych