Witam! Od pewnego czasu mam problem z widokiem pełnego ekranu w Wordzie 2011 na Maca.
Zamiast czarnego paska bocznego (HUD) widoczny jest domyślny pasek boczny Findera czyli niebieski. Widok jest irytujący i powoduje, że nie ma sensu korzystać ze skądinąd bardzo wygodnego trybu pełnego ekranu.
Zwróciłem się po pomoc do Microsoft ale ich Fachowcy od trzech tygodni nie mogą rozwiązać problemu. Dzwonią kilka razy w tygodniu i przepraszają, że nie mogą tego naprawić. Za ich radą utworzyłem nowe konto na moim macu i tam jest wszystko w porządku. W widoku pełnoekranowym Worda paski są wyświetlane prawidłowo. Fachowcy z Microsoftu orzekli, że to musi być jakiś problem z systemem lub moim kontem, a oni się w już w tym nie specjalizują.
Zainstalowałem ponownie Office Mac i nic. Dzisiaj też zainstalowałem ponownie Mac Os - problem pozostał.
Być może komuś z Was przytrafił się podobny problem. Może też ktoś wie jak przywrócić widok czarnych pasków bocznych.
pozdrawiam
dr.hammond
Word Mac 2011 błędy w widoku pełnego ekranu
Started by
dr.hammond
, 15 Jan 2011 13:26
3 replies to this topic
Posted 15 January 2011 - 13:26
Posted 15 January 2011 - 14:59
Miałem podobny problem. Pomogło przestawienie opcji "Umieść strzałki przewijania" na "Razem obok siebie" w panelu "Wygląd" w "Preferencjach systemowych".
Może to naprawią w którymś update.
Posted 15 January 2011 - 15:01
Dzięki! Faktycznie pomogło. Ciekawe co na to Fachowcy
Posted 15 January 2011 - 18:05
Przenoszę do właściwego działu.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users