Witam, przegladałem forum i nie znalazłem identycznego przypadku. Dlatego zakładam nowy temat. Otóż od pewnego czasu nie mogę się połączyć z żadną siecią wifi. Bez różnicy czy jest zabezpieczona czy nie. Iphone znajduje sieci ale przy każdej próbie połączenia wyskakuje komunikat: nie mozna polączyć się z siecią i tu nazwa. Odkąd problem wystąpił nie udało mi się ani raz podłączyć do jakiejkolwiek sieci wifi. Dawniej nie było z tym problemu ale korzystam z wifi na tyle rzadko, że nie wiem czy stało się to przy zmianie oprogramowania czy w innym momencie. Wersja softu 4.2.1 bez żadnych ingerencji. Jakieś sugestie? Z góry dzięki za pomoc.

Problem z wifi Iphone 3g
Rozpoczęty przez
kbrz1
, 10 sty 2011 17:06
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 stycznia 2011 - 17:06
Napisano 31 stycznia 2011 - 19:08
Podnoszę temat. U mnie pojawił się problem po aktualizacji do 4.2.1 iphone'a 3g Wifi mi się włącza, szuka sieci, ale ich nie znajduję. Niespecjalnie wiem jak to rozwiązać.
Napisano 01 lutego 2011 - 23:15
Czy zna ktoś odpowiedzi odnośnie tego pytania? Stoje przed dylematem aktualizacji softu w 3G i nie wiem co robić..
również proszę o pomoc.
Napisano 08 listopada 2011 - 22:47
Po aktualizacji na 4.2.1 w iPhone 3G 8GB również mam problem z WiFi, poprostu nie działa. Co z tym zrobić? Również proszę o pomoc
Napisano 08 listopada 2011 - 23:33
Zgodnie z regulaminem, nie odświeżamy wątków starszych niż pół roku. Zamykam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych