Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z wifi Iphone 3g

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 kbrz1

kbrz1
  • 26 postów

Napisano 10 stycznia 2011 - 17:06

Witam, przegladałem forum i nie znalazłem identycznego przypadku. Dlatego zakładam nowy temat. Otóż od pewnego czasu nie mogę się połączyć z żadną siecią wifi. Bez różnicy czy jest zabezpieczona czy nie. Iphone znajduje sieci ale przy każdej próbie połączenia wyskakuje komunikat: nie mozna polączyć się z siecią i tu nazwa. Odkąd problem wystąpił nie udało mi się ani raz podłączyć do jakiejkolwiek sieci wifi. Dawniej nie było z tym problemu ale korzystam z wifi na tyle rzadko, że nie wiem czy stało się to przy zmianie oprogramowania czy w innym momencie. Wersja softu 4.2.1 bez żadnych ingerencji. Jakieś sugestie? Z góry dzięki za pomoc.

#2 teddyeddy

teddyeddy
  • 144 postów
  • SkądRzeszóf

Napisano 31 stycznia 2011 - 19:08

Podnoszę temat. U mnie pojawił się problem po aktualizacji do 4.2.1 iphone'a 3g Wifi mi się włącza, szuka sieci, ale ich nie znajduję. Niespecjalnie wiem jak to rozwiązać.

#3 mygumas

mygumas
  • 338 postów
  • SkądBDG

Napisano 01 lutego 2011 - 23:15

Czy zna ktoś odpowiedzi odnośnie tego pytania? Stoje przed dylematem aktualizacji softu w 3G i nie wiem co robić.. również proszę o pomoc.

#4 Patronic0

Patronic0
  • 51 postów
  • SkądPoznań

Napisano 08 listopada 2011 - 22:47

Po aktualizacji na 4.2.1 w iPhone 3G 8GB również mam problem z WiFi, poprostu nie działa. Co z tym zrobić? Również proszę o pomoc

#5 renqien

renqien

Koniec...

• 20 740 postów

Napisano 08 listopada 2011 - 23:33

Zgodnie z regulaminem, nie odświeżamy wątków starszych niż pół roku. Zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych