Witam
Wczoraj podlaczylem MacBook Pro 17ke do Sony 52calowego. Ustawiłem odbicie lustrzane i rozdzielczość 1080p. Obraz był lekko za duży do telewizora więc go dopasowałem suwakiem UNDERSCAN. Dzisiaj podłączyłem go znowu, ale suwak UNDERSCAN jest już nieaktywny. Co może być ppowodem?
Dzięki
Pozdrawiiam
Lukas

ODBICIE LUSTRZANE - Underscan nieaktywny
Started by
LukiFoto
, 04 Jan 2011 21:47
4 replies to this topic
Posted 04 January 2011 - 21:47
Posted 04 January 2011 - 21:51
Podepnij zasilanie, zamknij lapka i korzystaj w trybie jednego monitora (tj. telewizora)
Posted 04 January 2011 - 22:32
Sorry, ale nie kumam za bardzo. Zamknac lapa? Uśnie i tyle będzie z mojego korzystania. Chcę sobie obejrzeć film z kompa. Bardziej mnie interesuje czemu funkcja UNDERSCAN jest nieaktywna.
Pozdrawiam

Posted 04 January 2011 - 22:41
Jak zamkniesz pokrywę komputera z podłączonym monitorem i wybudzisz go myszką to wtedy włączy się tylko podpięty monitor. Poza tym przy odbiciu lustrzanym maksymalna rozdzielczość jaka może być wyświetlana na ekranie telewizora to maksymalna rozdzielczość monitora w laptopie, a chyba nie o to chodzi, szczególnie kiedy podpinasz laptopa do takiego telewizora, prawda?
Posted 04 January 2011 - 23:31
aaa.. ok. dzieki. nie mialem podpietej myszki. ciekawi mnie jednak czemu teraz UNDERSCAN jest aktywny, a przed zamknieciem klapy lapa, nie byl. Zwlaszcz ze jeszcze wczoraj nie musialem zamykac klapy lapa i moglem suwakiem powiekszac, lub pomniejszac ekran.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users