ipad umarł? gdzie serwis?
Started by
eve81
, 04 Jan 2011 18:42
5 replies to this topic
Posted 04 January 2011 - 18:42
no i stało się, przed chwilą jeszcze działał, czytałam książkę, miał chwilę bezczynności , wyłączył się a potem d...a, niechce się włączyć!
mam go już pół roku, wszystko jak narazie było ok, aż do dzisiaj!
tylko co dalej, macie jakieś pomysły?
nie jest to wina aktualizacji, synchronizacji bo conajmniej od kilku tygodni kiedy się przeprowadzałam i komp był nie podłączony nie podpinałam kabelka. niedoznał żadnych wstrząsów.
nie reaguje ani na podłączenie ładowarki ani kabelka do komputera.

Posted 04 January 2011 - 18:49
Zareaguje na twardy reset. Przytrzymaj Power i Home razem przez chwile.
Posted 04 January 2011 - 18:50
może po prostu bateria padła na amen? przytrzymaj go dłużej pod zasilaczem,miałem podobny przypadek kiedyś z iPhone że wskazywało że bateria naładowana,a sam z siebie się wyłączył...
Posted 04 January 2011 - 18:58
no dobra, przepraszam, chyba za szybko spanikowałam, zapomniałąm o podstawowej kombinacji klawiszy i wciskałam tylko górny. dzięki Wam bardzo, pomogło, ale co się stresu najadłam to moje
nadal nierozumiem co się stało ale jestem szczęśliwa, że jest ok. Pozdrawiam serdecznie i idę go dalej sprawdzać.

Posted 04 January 2011 - 19:08
Masz JB na nim? Pytam bo mi to co tobie stało się już z 3 razy...tyle, że ja mam JB i sądziłem, że to przez niego. Jeżeli masz czysty soft to widocznie to wina samego sprzętu lub oprogramowania. Ciekawe ;D
Posted 06 January 2011 - 11:08
Nie robiłam jailbreak'u, zdarzyło się to pierwszy raz, narazie jest o.k.. Gdybym wcześniej go synchronizowała, aktualizowała albo ściągają coś nowego to zrzuciłabym winę na to ale nic w nim ostatnio nie zmieniałam.
Zobaczymy jak będzie zachowywał się dalej.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users