Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

ipad umarł? gdzie serwis?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 eve81

eve81
  • 14 postów

Napisano 04 stycznia 2011 - 18:42

no i stało się, przed chwilą jeszcze działał, czytałam książkę, miał chwilę bezczynności , wyłączył się a potem d...a, niechce się włączyć! mam go już pół roku, wszystko jak narazie było ok, aż do dzisiaj! :( tylko co dalej, macie jakieś pomysły? nie jest to wina aktualizacji, synchronizacji bo conajmniej od kilku tygodni kiedy się przeprowadzałam i komp był nie podłączony nie podpinałam kabelka. niedoznał żadnych wstrząsów. nie reaguje ani na podłączenie ładowarki ani kabelka do komputera.

#2 Gr3G18

Gr3G18
  • 112 postów
  • SkądBytom

Napisano 04 stycznia 2011 - 18:49

Zareaguje na twardy reset. Przytrzymaj Power i Home razem przez chwile.

#3 Smoczy

Smoczy
  • 4 066 postów
  • SkądPrzemyśl

Napisano 04 stycznia 2011 - 18:50

może po prostu bateria padła na amen? przytrzymaj go dłużej pod zasilaczem,miałem podobny przypadek kiedyś z iPhone że wskazywało że bateria naładowana,a sam z siebie się wyłączył...

#4 eve81

eve81
  • 14 postów

Napisano 04 stycznia 2011 - 18:58

no dobra, przepraszam, chyba za szybko spanikowałam, zapomniałąm o podstawowej kombinacji klawiszy i wciskałam tylko górny. dzięki Wam bardzo, pomogło, ale co się stresu najadłam to moje :( nadal nierozumiem co się stało ale jestem szczęśliwa, że jest ok. Pozdrawiam serdecznie i idę go dalej sprawdzać.

#5 Gr3G18

Gr3G18
  • 112 postów
  • SkądBytom

Napisano 04 stycznia 2011 - 19:08

Masz JB na nim? Pytam bo mi to co tobie stało się już z 3 razy...tyle, że ja mam JB i sądziłem, że to przez niego. Jeżeli masz czysty soft to widocznie to wina samego sprzętu lub oprogramowania. Ciekawe ;D

#6 eve81

eve81
  • 14 postów

Napisano 06 stycznia 2011 - 11:08

Nie robiłam jailbreak'u, zdarzyło się to pierwszy raz, narazie jest o.k.. Gdybym wcześniej go synchronizowała, aktualizowała albo ściągają coś nowego to zrzuciłabym winę na to ale nic w nim ostatnio nie zmieniałam. Zobaczymy jak będzie zachowywał się dalej.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych